top of page
REIJNEN_BG-02-01.jpg
Graasmaaier_zitmaaier_loopmaaier_robotmaaier_kopen_voorraad.jpg

Park 500 - HST

Specificaties/beschrijving:

De Park 500 frontmaaier combineert betrouwbaarheid en wendbaarheid in een machine. Aangedreven door een betrouwbare STIGA 432 cc eencilindermotor. Dankzij de unieke knikbesturing (50:50) en de stuurbekrachtiging helpen u gemakkelijk rond obstakels in uw tuin rijden. het maaidek vooraan biedt bovendien een ongehinderd zicht over het terrein, vlotte besturing in bochten en mooie afwerking van de boorden.

Betrouwbare 432 cc STIGA ST 450 eencilindermotor

Compacte zijconsole met handige bediening

Vooraan gemonteerd maaidek met maaibreedtes van 95 cm tot 100 cm

Achterwielaandrijving en 50:50 knikbesturing met stuurbekrachtiging

Comfortabele zitting met veel beenruimte

Maaidek Combi 95 Q Plus


Aangedreven door een 432 cc STIGA ST 450 eencilindermotor. De Park 500 bezorgt u keer op keer een betrouwbare, comfortabele en een plezante maaiervaring. De 50:50 knikbesturing, stuurbekrachtiging en het innovatieve chassis van deze frontmaaier maken sturen makkelijk en helpen u moeiteloos langs obstakels rijden. Een maaidek vooraan geef u een onbelemmerd zicht over het terrein, vlotte toegang in bochten en een perfecte afwerking langs de boorden van uw gazon. Dankzij de zwevende ophanging glijdt het zelfs vlotjes over oneffen grasoppervlakken. Daarnaast zorgt het snel Flip mechanisme ervoor dat u het maaidek in enkele seconden schoonspoelt of de mulchplug zonder gereedschap (de)monteert. Met deze frontzitmaaier rijden is erg makkelijk dankzij de compacte zijconsole met handige bedieningsfuncties, waaronder de elektronische regeling van de maaihoogte. Voor totaal comfort is dit model uitgerust met een ergonomische zitting en veel beenruimte om op en af te stappen. Neem plaats op uw nieuwe Park en geniet van de rit. Trekhaak inbegrepen.


VERMOGEN

Vermogen 8.1 kW

Krachtbron Benzine

Merk motor STIGA

Model motor ST 450 Powered by STIGA

Cilinderinhoud 432 cm³

Toerental motor 3200 rpm

Koelsysteem motor Lucht

Maximaal werkoppervlak 4500 ㎡


Maaisysteem Combi - wissel tussen Multiclip mulching en achteruitworp

Maaibreedte 95 cm

Maaideklift Manueel

Regeling maaihoogte Elektrisch

Onderhoudspositie Ja


Totaalprijs inclusief btw & maaidek: €5518,-

Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over deze machine?

Wij staan altijd klaar om onze machine voorraad telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via (NL) 0485 - 441353  (DE) 0031 485 41353. Bedankt voor uw interesse.

Direct contact

Naam:      Geert Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page