top of page
voermengwagen_Limburg_Nederland_Reijnen_Mechanisatie.jpg

BvL Landmaschinentechnik

BVL_Limburg_reijnenmechanisatie.jpg

Welkom op de pagina van BvL. Reijnen Mechanisatie is leverancier van dit merk. BvL machines zijn voornamelijk geschikt om te voeren. Met een lange geschiedenis en veel vakkennis binnen de landbouw en veehouderijen staat BvL voor kwaliteit!
 

Voor meer informatie over BvL machines kunt u de onderstaande knoppen gebruiken om folders in te zien. Daarnaast kunt u altijd bellen over de mogelijkheden. 

RM_PLAIN_LOGO.png

Meer informatie?

Naam: Geert Reijnen

Telefoon: 0485 441353

De power mengvijzel vormt het hart van elke V-MIX voermengwagen. Het behoudt de structuur van het voer in de hoogst mogelijke mate.

Voermengwagen_Reijnen_Mechanisatie_Limburg.jpg

Of ze nu een kuilvoersnijder of schaargrijpers nodig hebben - de uitgebreide selectie van lostechnologieën van BvL zal elk bedrijf zeker de oplossing bieden die ideaal is voor hun behoeften op het gebied van voer / kuilvoer.

csm_bvl-landmaschinentechnik-titelbild1-v-load-cutter_27a060ff93.jpg

Of het nu gaat om het hanteren van stro, stromeel of kalk - BvL strooiselmachines verspreiden probleemloos een grote verscheidenheid aan materialen. 

bvl-farmtechnology-titelbild-comfort-bedding-23-30-stall3.jfif
Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over deze machines?

Wij staan altijd klaar om onze leverbare machines telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via (NL) 0485 - 441353  (DE) 0031 485 41353. Bedankt voor uw interesse.

Direct contact

Naam:      Geert Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page