top of page
slidehome-03.jpg

Oogstmachines

Kruiden oogstmachine van Bonino
Oogstmachines voor onder andere: Lavendel, Citroenmelisse, Rozemarijn, Peterselie, Helichrysum, Tijm, Kamille, Duizendblad, Dille, Alsem, Basilicum, Calendula, Koriander, Luzerne, Hysop, Lavage, Marjolein, Kaasjeskruid, Munt, Lavandin, Passiebloem, Salie kruiden, Paardebloem, Oregano en Spinazie.

Bonino wagens worden speciaal op maat gebouwd naar de wensen van u als eindgebruiker. Hierdoor is iedere machine uniek opgebouwd en vind u (bijna) geen vergelijkbaar exemplaar. Wij kunnen samen met u naar een passende machine kijken bij uw werkgang.

Bonino_logo_nederland_Reijnen_landbouw.jpg

Technische aspecten kort toegelicht:

Hieronder zijn enkele technische aspecten hoe de machine in het algemeen werkt te lezen.
Bij vragen kunt u altijd telefonisch contact opnemen.

 

Product liftende borstels: De borstels aan de voorzijde van de machine tillen de plant in zijn geheel op en bewegen deze naar het maaisysteem om te oogsten.

Snij/maai-systeem: Het maaisysteem is gemaakt met kantelbare schijven voor een schone snede. 
Laad-systeem: Een elevator transporteert het gesneden product naar de opvangbak. De speciale vorm en afmeting van deze elevator zorgt er voor dat er zowel lange- als korte producten geladen kunnen worden.
Achter-uitworp: De geoogste planten kunnen zowel via de achterklep of doormiddel van een ketting direct in bakken/trailers geladen worden.
Bediening: Dit kan mechanisch, hydraulisch en/of elektrisch zijn. De meest voorkomende en beste manier is hydraulisch/elektrisch. Door middel van hydrauliek koppelingen tussen tractor-machine en een elektrische bedieningskast. 

bottom of page