top of page
jOSKIN_NEWHOLLAND_edited.jpg

Joskin

Josking_logo_reijnen_Mechanisatie.jpg

Joskin heeft al 50+ jaar ervaring in de productie van landbouwmachines.

Sinds de jaren 80' levert Reijnen Mechanisatie al mestwagens, kipwagens, veewagens en andere oplossingen van dit merk. Mocht u interesse hebben in het programma van Joskin, neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer.

RM_PLAIN_LOGO.png

Meer informatie?

Naam: Geert Reijnen

Telefoon: 0485 441353

Het gamma van Joskin

MESTMIXERS


De JOSKIN Jumbomixer mestmixer en -hakselaar, die volledig gegalvaniseerd is, is speciaal ontworpen om een grote hoeveelheid mengmest te vermengen. Deze mestmixer vervuelt zijn functie als hakselinrichting zeer goed.

1.5.jpg

RIOLERINGSWAGENS

Een rioleringswagen is de ideale oplossing voor het schoonmaken van rioleringsslokkers en afvoeren.

1.5.jpg

WATERTANKS

JOSKIN heeft een gamma van watertanks ontwikkeld om voor ideale drinkomstandigheden voor het vee te zorgen, terwijl de veehouder over een maximaal comfort bij de behandeling beschikt.

1.5.jpg

WEIDE-ONDERHOUD

Van de weidebeluchters, door de weidebloters en hakselaars

1.5.jpg

VEEWAGENS


De JOSKIN veewagens zijn voertuigen die ontworpen werden voor uw vee. Ze kunnen uitgerust zijn met een “gelijk-met-de-grond” systeem (RDS) of een laadbrug (R). Ze zorgen voor een hoog comfort van de dieren alsook een groot gebruiksgemak voor de veehouder.

1.5.jpg

CARGO CONCEPT

Geschikt voor het landbouw- en wegtransport voldoet deze uitvoering van het haaksysteem uit de vrachtwagen-industrie aan de behoefte van de loonwerkers om zich steeds meer naar polyvalent transport te richten.

1.5.jpg

BALENWAGENS EN DIEPLADERS

Gamma van wagens voor een doelgericht transport van strobalen, landbouwwerktuigen en andere machines.

1.5.jpg

SILAGEWAGENS

De Silo-SPACE2 is een nieuwe generatie van silagewagen die geoptimaliseerd werd om de rentabiliteit van de landbouwers en loonwerkers aanzienlijk te verbeteren. Zijn concept rust op een conische laadbak met bodemketting om vlot en zeer snel te lossen.

1.5.jpg

KIPWAGENS

Een uitgebreid gamma aan landbouwkipwagens, kipwagens met schotten en kipwagens TP(kipwagens voor openbare werken)

1.5.jpg

POLYVALENTE UITDRAAIWAGENS

De nieuwe DRAKKAR is een polyvalente uitdraaiwagen met meebewegende voorwand voor een optimale lossing. Deze polyvalente uitdraaiwagen maakt het transporteren van verschillende stoffen mogelijk.

1.5.jpg

STALMESTSTROOIERS

JOSKIN biedt een breed gamma van 40 modellen stalmeststrooiers met verticale en horizontale strooiwalsen, met brede bak of smalle bak. Alle JOSKIN stalmeststrooiers zijn ontwikkeld met als doel om optimaal te kunnen werken met elk type stalmest.

1.5.jpg

VERSPREIDINGS WERKTUIGEN

Het JOSKIN programma Verspreidingswerktuigen biedt een oplossing voor zodebemesting, voor bouwlandinjectie of voor bemesting met bomen.

1.5.jpg
Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over joskin?

Wij staan altijd klaar om onze leverbare machines telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via (NL) 0485 - 441353  (DE) 0031 485 41353. Bedankt voor uw interesse.

RM_PLAIN_LOGO.png

Direct contact

Naam:      Geert Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page