top of page
DSC07157.webp

Ambrogio Robotmaaiers

Ambrogio_logo-01.png

Ambrogio Robotmaaiers

ambrogio

Ambrogio Robot is de gebruiksvriendelijke, technologische, slimme, milieuvriendelijke en Made in Italy-robotmaaier die uw gazon zelfstandig en met het grootste respect voor het milieu en de veiligheid verzorgt.
 

Het juiste antwoord op al uw behoeften!

Ambrogio is het antwoord op al uw maaibehoeften. Met Ambrogio kunt u uw groene ruimte gemakkelijk onder controle houden, ongeacht het type en de grootte ervan: van de kleine privétuin tot het park van een flatgebouw, van de vlakke groene ruimte tot het steile en oneffen terrein.
 

Alles in huis om de vertrouwde vriend van uw groenvoorziening te zijn!

- Duurzame lithiumaccu’s en materialen van de beste kwaliteit garanderen duurzaamheid, uitstekende prestaties en efficiëntie

- Een stille, veilige en krachtige motor

- …zonder de vormgeving en het design te vergeten,
die natuurlijk Italiaans zijn!
 

Uw gazon altijd perfect in orde!

Geniet in alle vrijheid van uw groene ruimte, terwijl Ambrogio voor uw gazon zorgt en het met veel respect behandelt! Zodra u het ideale programma voor uw behoeften hebt ingesteld, heeft de robotmaaier uw hulp niet meer nodig, kunt u ontspannen en u met uw favoriete bezigheden bezighouden.
 

De afmeting of de helling van uw grasveld zijn geen probleem voor hem:

- Wat de grootte van uw gazon betreft, is Ambrogio in staat voor alle groenzones te zorgen, van kleine woontuinen tot voetbalvelden of golfterreinen.

- Met betrekking tot de helling kan de robotmaaier door de eigenschappen van de wielen en de motor op zeer steile hellingen en oneffen terrein werken.

Droomt u van een weelderig en goed verzorgd gazon?

- Ambrogio is er klaar voor, bespaart u de moeite en laat u uw tijd indelen zoals u dat wilt.

 

- Het afwisselen van grasmaaicycli en oplaadperiodes tijdens het werk garandeert efficiëntie en precisie

- Het mulchsysteem, met het herhaaldelijk versnipperen van het grasmaaisel, verdeelt het gemaaide gras over het terrein, zodat het als natuurlijke meststof kan fungeren en het gebruik van chemische producten tot een minimum wordt beperkt.

Geavanceerde functies voor bediening op afstand

en beveiligingsmogelijkheden?

- Ambrogio Robot wordt gekenmerkt door geavanceerde technologieën en innovatieve functies.

 

- De speciale mobiele applicatie maakt bediening op afstand met uw mobiele apparaat mogelijk, het antidiefstalsysteem kan de locatie van de robot geo-lokaliseren.

 

- Daarnaast communiceert Ambrogio probleemloos met de bekendste en meest gebruikte spraakassistenten, Siri, Google Home en Alexa.

Robotmaaier_voetbalveld_grootgazon
ambrogio robotmaaier huisdier veilig vriendelijk
ambrogio robotmaaier kind vriendelijk
Ambrogio robotmaaier grote tuin
Ambrogio robotmaaier
Reijnen_mechanisatie_vooraanzicht

Heeft u vragen over robotmaaiers?

Wij staan altijd klaar om onze leverbare machines telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via +31 485 441353.

Reijnen_mechanisatie_logo

Direct contact

Naam:      Geert Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page