top of page
20210225_122422_edited.jpg

DIENSTEN
& over ons

RM_PLAIN_LOGO.png

over ons

Reijnen Mechanisatie is sinds 1959 een begrip op het gebied van mechanisatie in Noord-Limburg en omstreken. Ons assortiment bestaat onder andere uit tractoren en machines, RM Haspels & Beregeningsautomaten, Cremonini motorpompen, Joskin machines, Bonino machines en Stiga tuin & park machines. Ons assortiment bevat zowel benzine, diesel als elektrische machines. Daarnaast kunnen wij een groot scala aan onderdelen leveren van vele andere merken. Dit maakt het mogelijk bijna alle merken door ons te laten onderhouden en repareren.

Behalve tractoren en machines voor landbouw en veehouderij hebben wij een strekkend aanbod voor particulieren in de vorm van gazon maaiers, snoei apparatuur en hogedrukreinigers. Kortom: alles voor tuin, park en rondom het huis. Met onze banden service & opslag kunt u ook voor uw privé auto terecht bij ons!


Verder leveren wij alle benodigdheden rondom uw eigen onderneming. Hieronder verstaan wij oa. Gereedschappen, oliën en smeermiddelen, technische sprays en andere essentiële benodigdheden.

Landbouw diensten

Landbouw diensten

Nieuwe machines

Service & onderhoud

Mobiele service

Machine aanpassingen

Deskundig advies

Onderdelen service

(Alle soorten) Banden Service en opslag

Hydrauliek service

Keuringen

Reparatie

Irrigatie systemen

Winterklaar service

Transport

Tuin & Park Diensten

Tuin & Park diensten

Verkoop

Reparatie

Onderhoud

Ophaal Service

Inruil

Tuin beregening

Onderdelen

Groot materiaal

Verwarming

Compressors

Reiniging

Accu machines

Snoei- & zaag

Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u andere wensen?

Heb jij naast de bovenstaande diensten of services een speciaal verzoek? Bel dan gerust even naar ons bedrijf. Als mechanisatie bedrijf zijn wij ontzettend divers en kunnen wij voor allerlei soorten problemen, oplossingen en maatwerk bieden. 

Direct contact

Naam:      Geert Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page