top of page

Foto's:

Specificaties/beschrijving:Toelichting:

De GTV500 is een zeer geschikte verticuteer machine waarmee u makkelijk uw gazon ontdoet van mos en onkruid. Het gazon kan daardoor weer 'ademen' wat resulteert in gezonder gras. Sindskort is deze machine te huur bij Reijnen Mechanisatie! Voordat u aan de slag gaat: - Wat is Verticuteren? Het bewerken van het Gazon met een messenrol of verticuteerhark word ook wel verticuteren genoemd. Tijdens dit proces word de bovenste laag van het gazon ingesneden zodat mos en plantenresten verwijderd kan worden.

- Waarom Verticuteren? Naar verloop van tijd raakt jouw gazon verstrik in een mos, gras- en plantenresten. Zowel vocht, voedingstoffen en licht kunnen hierdoor niet meer uw grasmat doordringen. Dit benadeeld de groei en kleur van uw gazon. De verstrikkende laag in uw gazon kan worden verwijderd door te verticuteren!

- Wanneer Verticuteren? Verticuteren gebeurd in de lente rond april of in het najaar rond september/oktober. Dit kunt u het beste doen op een droge dag zodat het gras niet blijft kleven. - Hoe Verticuren? Zoals hierboven genoemd zijn er twee mogelijkheden. U kunt een Verticuteermachine of –hark gebruiken. Bij Reijnen mechanisatie raden wij het aan een verticuteermachine te gebruiken. Het gebruiken van een hark kost namelijk veel tijd en inspanning en is alleen geschikt voor kleine stukjes gras. Daarnaast is de kans op schade aan uw gazon met een hark vele malen groter. - Onze verticuteermachine kunt u instellen. Het is aan te raden deze zodanig in te stellen dat het de bovenste centimeters van de grasmat doorsnijdt. U dient net als bij het grasmaaien in banen uw gazon te behandelen. Het mos dat loskomt word opgevangen in de opvangbak. Vervolgens gaat u in de tegengestelde richting nogmaals over het gazon met de verticuteermachine. Voor het beste resultaat harkt u met een grashark het gazon na. - Bij een sterk vervuild gazon kan na het verticuteren het gazon er kaal en uitgedund uitzien. Doordat er meer licht en lucht bij uw bodem kan zal het gras echter snel weer aangroeien. Het zaaien en bemesten kunnen dit proces bevorderen. Verhuur informatie: Dagprijs: €55 Dagdeel 1: €35 - 09:00 - 13:00u (Ophalen vanaf 08:30u) Dagdeel 2: €35 - 13:00 - 17:00u (Af te leveren voor 17:30u) *Prijzen zijn anno 2022 en onder voorbehoud Maakt telefonisch een afspraak of kom langs: Telefoon: 0031(0)485 - 441353 Adres: Nieuweweg 79A 5853EP Siebengewald NL

Technische gegevens van de machine: Motor: 5PK B&S 750 - 163 CC Messen: metalen klepels Tankinhoud: 1L Werkbreedte: 52 cm Gewicht: 50Kg Verkoopprijs: €659,- Verhuur overeenkomst: Er dient €195,- borg betaald te worden Het tonen van een geldig Nederlands of Duits ID is verplicht bij afhalen van de Machine Er dient een geldig telefoon nummer opgegeven te worden Zowel ID als Telefoon nummer worden opgeslagen en worden verwijderd na aflevering van de machine. Er dient een overeenkomst getekend te worden.

Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over deze machine?

Wij staan altijd klaar om onze machine voorraad telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via (NL) 0485 - 441353  (DE) 0031 485 41353. Bedankt voor uw interesse.

Direct contact

Naam:      Bram Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page