top of page
REIJNEN_BG-02-01.jpg
Graasmaaier_zitmaaier_loopmaaier_robotmaaier_kopen_voorraad.jpg

Stiga 748 Elektrisch

Prijs

Nieuw/Gebruikt

€999,- incl. btw

Nieuw

Stiga 748 Elektrisch

Specificaties/beschrijving:

Stiga 748e V Kit (2x accu + lader) Snel, comfortabel en milieuvriendelijker. Dat is de Combi 748e V grasmaaier. Daarnaast heeft u met een intuïtief toetsenbord met een variator met zes snelheden en een eco-modus, een 4-in-1 maaisysteem en een verstelbaar en inklapbaar stuur volledige controle over uw machine. Accu´s en oplader meegeleverd.

  • Verstelbare duwhendel met toetsenbord voor zes versnellingen en eco-modus.

  • Veelzijdig 4-in-1 maaisysteem.

  • Hybride grasopvangbak van 60 liter.

  • Extra breed Combi-maaidek van 46 cm in duurzaam gegalvaniseerd staal.

  • 2 x STIGA ePowerE 440 (4Ah) en oplader inbegrepen.

  • Nieuwe Fulcrum-handgreep: pas de hoogte en hoek aan tijdens uw maaibeurt.


Deze slimme accugrasmaaier is snel, robuust en krachtig en biedt u stressvrije, snoerloze prestaties. Met een duurzaam gegalvaniseerd metalen deksel van 46 cm bewerkt het veel grond met minimale inspanning. En zijn extra krachtige inductiemotor van 1,5 kW zorgt voor efficiënt, comfortabel maaien en verbruikt 30% minder energie dan een motor met koolborstels.


Uw geavanceerde draadloze grasmaaier is ook ontworpen voor gemak. Met het intuïtieve toetsenbord van de Combi 748e V kiest u tussen zes snelheden en een eco-modus, daarnaast biedt deze accumaaier een 4-in-1 maaisysteem en zes maaihoogtes. Voor aanpassingen aan gazon en seizoen, kiest u tussen mulchen, opvangen en gras zijwaarts of achteraan uitwerpen. En u past de stand van de duwhendel aan uw lichaamslengte aan. De voorkant biedt ook een goede bescherming tegen schokken, en een handvat om hem eenvoudig op te tillen.


De manier waarop u maait, herontworpen.

Onze Fulcrum-handgreep is speciaal ontworpen voor STIGA-loopmaaiers en zorgt voor een geheel nieuwe maai-ervaring van uw gazon. Het ontwerp is innovatief en draaibaar in een hoek van max. 25° naar links ten opzichte van het dek, zodat u onder heggen en langs muren maait zonder dat u krassen of schaafwonden oploopt of vuil wordt.


Controle binnen handbereik.

Het toetsenbord op de duwhendel geeft u extra controle. Controleer de status van de accu, kies tussen zes snelheden en schakel over naar de eco-modus.


60 liter ruime opvangbak voor extra capaciteit

Met 60 liter opvangcapaciteit heeft de Combi 748e V voldoende volume om uw grote tuin te maaien. Dat betekent minder tijd besteden aan het leegmaken van de opvangbak en meer genieten van de ervaring.

Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over deze machine?

Wij staan altijd klaar om onze machine voorraad telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via (NL) 0485 - 441353  (DE) 0031 485 41353. Bedankt voor uw interesse.

Direct contact

Naam:      Geert Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page