top of page
REIJNEN_BG-02-01.jpg
Graasmaaier_zitmaaier_loopmaaier_robotmaaier_kopen_voorraad.jpg

AL-KO Bosmaaiers

Prijs

Nieuw/Gebruikt

Op aanvraag

Nieuw

AL-KO Bosmaaiers

Specificaties/beschrijving:

Veelzijdige bosmaaiers, bijzonder licht en handig voor zelfstandig werk.

- Makkelijk startende tweetaktmotoren met kabelstarter - dubbelgelagerde krukas en zwaar uitgevoerde hoekoverbrenging voor een lange levensduur. - Metalen tankbescherming voor hoge veiligheid en duurzaamheid

- Nauwkeurige begeleiding dankzij het verstelbare en comfortabele ergonomische stuur.

- Geïntegreerde bediening

- Inclusief draadspoel en stevig metalen mes

Perfecte doorgang met veilige begeleiding en extra bescherming. Dat kenmerkt de benzinebosmaaiers van AL-KO - onze flexibele en krachtige alles-in-één-gereedschappen voor grasmaaien. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: - BC330B - BC400B - BC500B De AL-KO benzine bosmaaier BC 330 B - de flexibele oplossing met extra veiligheid

Onafhankelijk doorslijpen, waar u maar wilt: de BC 330 B overtuigt met een efficiënte snede, trouw aan de beproefde AL-KO kwaliteit. Snoer- en batterijloos, de benzinebosmaaier met een maaibreedte van 41 cm (snijdraad) of 25 cm (mes) werkt efficiënt in middelgrote tuinen, op weilanden, hellingen en overal waar u uw maaier niet kunt gebruiken en waar een verandering in vermogen is vereist.

Om ervoor te zorgen dat u veilig en moeiteloos kunt werken, is de bosmaaier uitgerust met een Bike -stuur. Dit, samen met de schouderriem die het gewicht over de schouders verdeelt, zorgt voor een nauwkeurige geleiding van de motorzeis. Met een automatisch Tipp -apparaat om de altijd optimale draadlengte in te stellen (behalve bij gebruik van het mes).

De robuuste bescherming van de metalen tank garandeert een lange levensduur en levert een extra bijdrage aan de bescherming van het milieu. Technische details van de AL-KO BC 330 B bosmaaier op benzine

Met zijn nieuwste generatie 0,9 kW (32,6 cm³) tweetaktmotor die gemakkelijk start, beschikt u over een krachtige bosmaaier. Het biedt comfortabel en veilig gebruik voor beginners en tuinliefhebbers. U pakt elk terrein efficiënt aan - of het nu gaat om hoge gazons, hoog gras, borders en struikgewas. Veelzijdigheid dankzij een vervangbare snijkop: de lijnkop met een maaibreedte van 41 cm kan in een mum van tijd worden vervangen door het meegeleverde metalen mes van 25 cm - om gemakkelijk tot middelzware terreinen met gemak aan te pakken! De gemakkelijke grip van de bosmaaier en de verstelbare dubbel gevoerde schouderband, met heupbescherming, garanderen efficiënt werken en snel maaien, zowel op oppervlakken als bij hekken en muren. Met het automatische Tipp -apparaat kunt u tijdens het snijden de optimale draadlengte instellen door eenvoudig met de snijkop op de grond te tikken (behalve wanneer het mes in werking is). Ongeacht de oplaadtijd van de accu en de wirwar van kabels - uw voordeel op grote gazons en in afgelegen gebieden.


Voor uw veiligheid en het milieu: ondanks zijn krachtige benzinemotor is de BC 330 B dankzij het ergonomische ontwerp, de optimale gewichtsverdeling en handgreep en de comfortabele transportelementen gemakkelijk en veilig te gebruiken, vooral voor hobbytuiniers en beginners. Een duurzame en stevige metalen tankbescherming voorkomt schade en voorkomt effectief brandstoflekkage. De modellen BC400B en BC500B zijn de zwaardere variant van een BC300B, de grotere modellen (400/500) zijn zeer geschikt om grotere velden te snoeien. De maaikop van de BC500B is maarliefst 42cm in doorsnede. De machines staan opgebouwd in onze winkel, kom gerust een kijkje nemen voor meer informatie!

Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over deze machine?

Wij staan altijd klaar om onze machine voorraad telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via (NL) 0485 - 441353  (DE) 0031 485 41353. Bedankt voor uw interesse.

Direct contact

Naam:      Geert Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page