top of page
martin-knize-JjT_7MwREm4-unsplash.jpg
REIJNEN_BG-02-01.jpg

Twinclip 753eV kit

Accu-loopmaaier

Type:

Brandstof:

Twinclip 753eV kit

Elektrisch

Maai sneller met de Combi 753e V grasmaaier. Uw gazon ziet er in een mum van tijd weer schitterend uit met deze snelle, comfortabele, milieuvriendelijke en robuuste accugrasmaaier met een ruime maaibreedte van 51 cm. En wanneer de Combi 753e V wordt aangedreven door twee 48 V accu´s van 7.5 Ah en de inbegrepen oplader, maait hij een groot oppervlak van wel 750 m² in 30 minuten op een enkele lading.


Voor uw comfort en gemak wordt deze grasmaaier bovendien geleverd met een intuïtief toetsenbord waarop u kiest uit zes snelheden en een eco-modus, met een 4-in-1 maaisysteem en een verstelbare en opvouwbare duwhendel.

  • Nieuwe Fulcrum-handgreep: pas de hoogte en hoek aan tijdens uw maaibeurt.

  • Extra breed Combi-maaidek van 51 cm in duurzaam gegalvaniseerd staal.

  • Verstelbare duwhendel met toetsenbord voor zes versnellingen en eco-modus.

  • Hybride grasopvangbak van 60 liter.

  • Krachtige 1,5 kW inductiemotor zonder koolborstels.

  • 2 x STIGA ePower (7.5 Ah) en oplader inbegrepen.


De Combi 753e V accugrasmaaier belooft snelle, draadloze prestaties en biedt een duurzaam maaidek in gegalvaniseerd staal met een maaibreedte van 51 cm om een groot oppervlak te maaien. De extra krachtige inductiemotor van 1,5 kW zorgt voor efficiënt, comfortabel maaien en verbruikt 30% minder energie dan een motor met koolborstels.


Deze geavanceerde accugrasmaaier is eenvoudig en ergonomisch te bedienen. Met het intuïtieve toetsenbord van de Combi 753e V kiest u tussen zes snelheden en een eco-modus, daarnaast biedt deze accumaaier een 4-in-1 maaisysteem en zes maaihoogtes. Voor aanpassingen aan gazon en seizoen, kiest u tussen mulchen, opvangen en gras zijwaarts of achteraan uitwerpen. En u past de stand van de duwhendel aan uw lichaamslengte aan. De voorkant is dankzij de bumper beschermd tegen stoten tegen obstakels en bovendien voorzien van een handgreep voor eenvoudig optillen.

Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over tuingereedschap?

Wij staan altijd klaar om onze leverbare machines telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via +31 485 441353.

Direct contact

Naam:      Bram Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page