top of page
martin-knize-JjT_7MwREm4-unsplash.jpg
REIJNEN_BG-02-01.jpg

Combi 748eV kit

Accu-loopmaaier

Type:

Brandstof:

Combi 748eV kit

Elektrisch

Snel, comfortabel en milieuvriendelijker. Dat is de Combi 748e V grasmaaier. Daarnaast heeft u met een intuïtief toetsenbord met een variator met zes snelheden en een eco-modus, een 4-in-1 maaisysteem en een verstelbaar en inklapbaar stuur volledige controle over uw machine. Accu´s en oplader meegeleverd.

  • Nieuwe Fulcrum-handgreep: pas de hoogte en hoek aan tijdens uw maaibeurt.

  • Verstelbare duwhendel met toetsenbord voor zes versnellingen en eco-modus.

  • Veelzijdig 4-in-1 maaisysteem.

  • Hybride grasopvangbak van 60 liter.

  • Extra breed Combi-maaidek van 46 cm in duurzaam gegalvaniseerd staal.

  • 2 x STIGA ePower (7.5 Ah) en oplader inbegrepen.


Deze slimme accugrasmaaier is snel, robuust en krachtig en biedt u stressvrije, snoerloze prestaties. Met een duurzaam gegalvaniseerd metalen deksel van 46 cm bewerkt het veel grond met minimale inspanning. En zijn extra krachtige inductiemotor van 1,5 kW zorgt voor efficiënt, comfortabel maaien en verbruikt 30% minder energie dan een motor met koolborstels.


Uw geavanceerde draadloze grasmaaier is ook ontworpen voor gemak. Met het intuïtieve toetsenbord van de Combi 748e V kiest u tussen zes snelheden en een eco-modus, daarnaast biedt deze accumaaier een 4-in-1 maaisysteem en zes maaihoogtes. Voor aanpassingen aan gazon en seizoen, kiest u tussen mulchen, opvangen en gras zijwaarts of achteraan uitwerpen. En u past de stand van de duwhendel aan uw lichaamslengte aan. De voorkant biedt ook een goede bescherming tegen schokken, en een handvat om hem eenvoudig op te tillen.

Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over tuingereedschap?

Wij staan altijd klaar om onze leverbare machines telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via +31 485 441353.

Direct contact

Naam:      Bram Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page