top of page
martin-knize-JjT_7MwREm4-unsplash.jpg
REIJNEN_BG-02-01.jpg

Combi 372

Tractormaaier

Type:

Brandstof:

Combi 372

Benzine

Meer comfort dan een loopmaaier en sneller maaien terwijl u geniet van zitcomfort met de Combi 372.


Een handige maaibreedte van 72 cm gecombineerd met een hydrostatische transmissie voor vlotte snelheidsregeling. Die maken van deze Combi 372 een slimme keuze voor wie toegankelijkheid en wendbaarheid nodig heeft om veilig te rijden rond obstakels in de tuin.


Het vermogen wordt geleverd door de ST 400 ééncilindermotor die van deze zitmaaier een betrouwbare, performante partner maakt voor uw gazononderhoud.


Dit model is dan wel klein, het is toch erg productief dankzij de 170 liter ruime opvangbak. Zo hoeft u minder vaak te stoppen voor een leegbeurt en maakt u de opvangbak leeg vanaf de zitting.


Een ergonomisch stuurwiel en een zitting met prima rugondersteuning zorgen voor een aangename rit.


Wilt u nog meer tijd besparen en geen maaisel opvang? Dat is mogelijk met de mulchplug. De grassnippers worden fijn verhakseld dankzij het mes en terug in het gazon verspreid tijdens het maaien. Daar verteren ze snel en werken ze als natuurlijke voeding.


Verder is deze zitmaaier uitgerust met centraal regelbare maaihoogte in zeven standen van 30 tot 80 mm voor veelzijdig gebruik. En met een koplamp om de weg voor u te verlichten wanneer het donker raakt.


Mulchplug en acculader worden apart verkocht

Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over tuingereedschap?

Wij staan altijd klaar om onze leverbare machines telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via +31 485 441353.

Direct contact

Naam:      Bram Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page