top of page
martin-knize-JjT_7MwREm4-unsplash.jpg
REIJNEN_BG-02-01.jpg

Collector 543 e kit

Accu-loopmaaier

Type:

Brandstof:

Collector 543 e kit

Elektrisch

De Collector 543e Kit grasmaaier, met een ruime grasopvangbak van 60 liter, levert de capaciteit, efficiëntie, snelheid en kracht die u zoekt. Met onze geavanceerde ePower48V 4 Ah accu kunt u 400 m² of 22 minuten maaien met één lading. En dankzij de ergonomisch ontworpen dubbele handgreep, sluit hij perfect aan op de manier waarop u wilt maaien.

  • Nieuwe Fulcrum-handgreep: pas de hoogte en hoek aan tijdens uw maaibeurt

  • Hybride grasopvangbak van 60 liter met stevige kunststof bovenkant en stoffen zak

  • Geïntegreerde antiscalpkam voor een gelijkmatig resultaat op oneffen terrein

  • Stalen maaidek van 41 cm, in hoogte verstelbaar

  • Krachtige 1,3 kW inductiemotor zonder koolborstels

  • 1 x STIGA ePower48V E 440 (4 Ah) accu en lader inbegrepen.


De Collector 543e Kit maakt deel uit van ons Experience-assortiment en zorgt efficiënt voor grotere tuinen. Aangedreven door de ePower440 accu – ontwikkeld en getest door STIGA in Italië. En omdat hij op accu´s werkt, krijgt u de stilte en het gemak van een draadloze grasmaaier. Met één enkele hendel kunt u kiezen tussen zes verschillende maaihoogtes - en de royale maaibreedte van 41 cm zorgt voor snel en efficiënt maaien. Het gras wordt opgevangen in de hybride grasopvangbak van 60 liter. Hier houdt de stevige kunststof bovenkant, compleet met handige volle bakindicator en textielzak eronder, het maaisel goed samengeperst. Als de klus geklaard is, hoeft u hem alleen maar uit te klappen en te legen, de verstelbare handgreep naar voren te klappen en de maaier op te bergen voor een volgende dag.

Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over tuingereedschap?

Wij staan altijd klaar om onze leverbare machines telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via +31 485 441353.

Direct contact

Naam:      Bram Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page