top of page
martin-knize-JjT_7MwREm4-unsplash.jpg
REIJNEN_BG-02-01.jpg

Collector 140e Kit

Accu-loopmaaier

Type:

Brandstof:

Collector 140e Kit

Elektrisch

De Collector 140e Kit grasmaaier is lichtgewicht en handig in gebruik – maar bestand tegen impact met obstakels. Een innovatieve ePower20 V 2x4Ah batterij – ontwikkeld en getest door STIGA in Italië – biedt genoeg vermogen voor een gazon tot 350 m2 met één laadbeurt. En met een ruime 40 L hybride opvangbak, is het de perfecte grasmaaier voor uw klein gazon.

  • Batterijmaaier voor draadloos en stressvrij maaien

  • Soft grip ergonomische duwhendel aanpasbaar aan uw grootte

  • 38 cm maaibreedte, verstelbaar in 6 verschillende maaihoogtes

  • 40 L hybride grasvangbak voor uw klein gazon

  • Brushless inductiemotor dus minder onderhoud en een langere levensduur

  • 2 x STIGA ePower20V E 24 (4Ah) Dubbele oplader en twee batterijen inbegrepen


De Collector 140e Kit is een lichtgewicht, snoerloze grasmaaier. Wendbaar, stevig en onderhoudsvriendelijk. Met elke laadbeurt geniet u van een capaciteit tot 350 m2. Omdat het een draadloze grasmaaier is maait u zonder gedoe met verlengnoer. Oververhitting is geen probleem, dankzij de verbeterde luchtcirculatie. De batterijaandrijving laat u genieten van een stiller werking zonder storende uitstootgassen. Comfortabel verzekerd door de in twee standen verstelbare duwhendel met soft grip en een praktisch draaghandvat. Kies uit zes maaihoogtes, die u eenvoudig instelt met een centrale hendel. De opvangbak van 40 liter is compact op te bergen dankzij de onderkant in textiel en makkelijk te verwijderen dankzij het handvat op de kunststof bovenkant. Na het maaien klapt u de duwhendel volledig in voor compacter opbergen in kleine ruimtes.

Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over tuingereedschap?

Wij staan altijd klaar om onze leverbare machines telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via +31 485 441353.

Direct contact

Naam:      Bram Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page