top of page
martin-knize-JjT_7MwREm4-unsplash.jpg
REIJNEN_BG-02-01.jpg

Twinclip 950ev kit

De Twinclip 950e tilt zelfrijdend maaien naar een ultrakrachtig niveau. Twee STIGA ePower 48 V 7,5 Ah-batterijen leveren het hoogste vermogen aan de 2,2 kW motor, terwijl ze toch energie besparen.

Merk:

Stiga

Type:

Twinclip 950ev kit

Brandstof:

Accu

48 cm

Maaibreedte:

Mulching:

Zelfrijdend:

Opvangbak:

Ja

Ja

70 Liter

Twinclip 950e V + 2 accu's en lader De Twinclip 950e V bundelt kracht, sterkte en eenvoud in één robuuste grasmaaier. Deze loopmaaier valt onder de Stiga Expert serie en is van de hoogste kwaliteit! De Twinclip 950e V is zelfrijdend dankzij twee krachtige accu's van 48 V 7,5 Ah en een ultrakrachtige borstelloze motor van 2,2 kW. Met één acculading legt hij een oppervlakte van 1100 m² af in 40 minuten. Met een flexibel 4-in-1 maaisysteem en een dubbel gelaagd mes voor efficiënter maaien. En voor pure eenvoud kunt u dankzij het one-motion systeem de graszak van 70 liter snel en gemakkelijk met één hand verwijderen en opnieuw bevestigen.

Krachtige accu-aangedreven zelfrijdende grasmaaier

  • Ultrakrachtige inductiemotor zonder koolborstels van 2,2 kW voor efficiënt maaien

  • Het dubbelgelaagde mes maximaliseert de efficiëntie van het in zakken doen

  • Intuïtief toetsenbord met eco-modus en zes verschillende snelheden

  • Extreem resistente aluminium wieldoppen en draaghendel

  • 2 x STIGA ePowerE 475 (7,5 Ah) en oplader inbegrepen.De grote maaibreedte van 48 cm van de Twinclip 950e V bestrijkt een groter deel van uw gazon, zodat u sneller kunt maaien. Kies gewoon uit zeven maaihoogtes, selecteer een snelheid op het intuïtieve toetsenbord, druk op een knop en u kunt aan de slag. Het legen van de grasopvangzak van 70 liter is eenvoudig, dankzij het one-motion-systeem waarmee u de opvangbak met één hand kunt verwijderen en weer vastmaken. Obstakels zijn ook geen probleem, dankzij de uiterst resistente aluminium wieldoppen en draagbeugel van de machine en de bescherming aan de voorkant. En voor eenvoudig en efficiënt opbergen is de in drie standen opklapbare hendel voorzien van een verticale opbergmogelijkheid.


Betrouwbare, duurzame kracht.

2 x 48 v accu's werken in serie om het vermogen te verdubbelen voor de beste snijprestaties en een langere looptijd.


Maaiflexibiliteit.

Mulchen, opvangen, achter- of zijwaartse uitworp - u kunt het perfecte maairesultaat en de perfecte hoogte kiezen. En een maaibreedte van 48 cm maakt licht werk van elk gazon.


STIGA-bediening met de vingertoppen.

Handig geplaatst om de snelheid te regelen, de modus te selecteren en de accustatus weer te geven.


Gepatenteerd STIGA One Motion-systeem

Het aanpassen van de maaihoogte en het verwijderen van de grasopvangzak gaat gemakkelijk met één hand.


Sterk en gemakkelijk op te bergen.

Extreem resistente aluminium wieldoppen, stevige voorkant, en verstelbare duwboom in drie posities, inclusief verticale opbergmogelijkheid.


Het gepatenteerde STIGA Twinclip-mes.

Dubbel gelaagd en specifiek gevormd voor een dubbele maaisnede om het gemaaide gras te reduceren en het in zakken plaatsen te maximaliseren.


Adviesprijs: 1499,-

Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over Loopmaaiers

Wij staan altijd klaar om onze leverbare machines telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via +31 485 441353.

RM_PLAIN_LOGO.png

Direct contact

Naam:      Geert Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page