top of page
martin-knize-JjT_7MwREm4-unsplash.jpg
REIJNEN_BG-02-01.jpg

Combi 955e V

Snelheid en kracht. U krijgt het allemaal met de Combi 955e V accumaaier. Performante 2.2 kW motor, gecombineerd met twee innovatieve 48V 7.5Ah batterijen (afzonderlijk verkocht) en ruime maaibreedte van 53 cm.

Merk:

Stiga

Type:

Combi 955e V

Brandstof:

Accu

53 cm

Maaibreedte:

Mulching:

Zelfrijdend:

Opvangbak:

Ja

Ja

70 Liter

Met de Combi 955e V draadloze grasmaaier gaat maaien snel en eenvoudig. Twee 48V accu's met 7,5 Ah capaciteit werken parallel, waardoor het beschikbare vermogen wordt uitgebalanceerd en versterkt. Zo geniet u van een langere werktijd en meer betrouwbaarheid. Dit betekent dat deze accumaaier een indrukwekkend grasoppervlak tot wel 1000 m2 kan maaien in 35 minuten met elke laadbeurt. De royale maaibreedte van 53 cm beslaat veel gazon met elke passage. En met het overzichtelijke bedieningsdisplay bent u vlot aan het werk. Start met een druk op de knop, stel de gewenste snelheid in en u bent weg. De elektrische inductiemotor verbruikt minder energie en is onderhoudsvrij in vergelijking met een model met koolborstels. Met het 4-in-1 maaisysteem kiest u tussen het zijwaarts of achteraan uitwerpen, mulchen of opvangen van het gras., De stevige maaihoogte-regeling houdt het maaidek op de juiste stand. De 70 L ruime, hybride graszak zorgt voor minder stopbeurten naar de composthoop. Als u klaar bent, klapt u de duwhendel naar beneden en tilt u de grasmaaier op met het stevige aluminium draaghandvat aan de bumper. Voor veilig en compact opbergen.


  • Super krachtige 2.2 kW motor zorgt voor een uitzonderlijk maaivermogen en werktijd

  • Elektrische brushless transmissie dus efficiënter en comfortabel maaien

  • Bumper in harde kunststof beschermt de machine tegen impact

  • 53 cm maaibreedte, 6 snelheden, robuuste hoogteregeling, en 4-in-1 maaisysteem

  • Stevig draaghandvat en inklapbare duwhendel voor gemakkelijk opbergen

  • Aanbevolen met twee 48V 7,5 Ah batterijen – apart verkrijgbaar

Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over Loopmaaiers

Wij staan altijd klaar om onze leverbare machines telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via +31 485 441353.

RM_PLAIN_LOGO.png

Direct contact

Naam:      Geert Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page