top of page
martin-knize-JjT_7MwREm4-unsplash.jpg
REIJNEN_BG-02-01.jpg

Combi 748e V

Snel, comfortabel en beter voor het milieu. Dat is de Combi 748e V grasmaaier. Bovendien hebt u met een intuïtief toetsenblok keuze uit zes snelheden en een eco-modus.

Merk:

Stiga

Type:

Combi 748e V

Brandstof:

Accu

46 cm

Maaibreedte:

Mulching:

Zelfrijdend:

Opvangbak:

Ja

Ja

60 Liter

Snel, robuust en krachtig. Deze slimme accumaaier geeft u stressvrije prestaties zonder snoer. Met een duurzaam gegalvaniseerd metalen mes van 46 cm werkt u met minimale inspanning veel gazon af. En de extra krachtige 1,5 kW motor zonder koolborstels zorgt voor efficiënt en comfortabel maaien. Die verbruikt bovendien 30% minder energie dan een equivalent met koolborstels. Deze geavanceerde batterijaangedreven grasmaaier is ontworpen voor uw gemak. Met het intuïtieve toetsenblok kiest u tussen zes snelheden en een energiebesparende functie. Het 4-in-1 maaisysteem en de zes maaihoogtes geven u onder alle omstandigheden de perfecte afwerking. Afhankelijk van uw gazon en het seizoen kunt u beslissen of u het gras wilt mulchen, opvangen, zijwaarts of achteraan uitwerpen. De duwhendel is in hoogte verstelbaar voor een aangename houding. De voorkant is voorzien van een stevige bumper die bescherming biedt tegen impact en van een handvat om de machine gemakkelijk op te tillen.


  • Batterijaangedreven grasmaaier voor probleemloos maaien zonder snoer, uitstoot of motoronderhoud

  • Verstelbare duwhendel met toetsenblok voor zes rijsnelheden en energiebesparende modus

  • Veelzijdig 4-in-1 maaisysteem

  • Hybride opvangzak van 60L voor optimale vulling

  • 46 cm maaibreedte en duurzaam gegalvaniseerd mes

  • Aanbevolen batterijen: 2 x STIGA ePowerE 440 (4Ah) - afzonderlijk verkocht

Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over Loopmaaiers

Wij staan altijd klaar om onze leverbare machines telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via +31 485 441353.

RM_PLAIN_LOGO.png

Direct contact

Naam:      Geert Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page