top of page
martin-knize-JjT_7MwREm4-unsplash.jpg
REIJNEN_BG-02-01.jpg

82LM76S

High performance aangedreven grasmaaier die speciaal is ontworpen voor de professional.

Merk:

Cramer

Type:

82LM76S

Brandstof:

82v accu

76 cm

Maaibreedte:

Mulching:

Zelfrijdend:

Opvangbak:

Ja

Ja

85 Liter

Cramer 82LM76S - 76 cm professionele gazonmaaier op batterij met 2 maaimessen

De Cramer 82LM76S is een 82V krachtige aangedreven accu grasmaaier speciaal ontworpen voor de professional. Dankzij het robuuste stalen maaidek van 76 cm/30" met robuuste, inklapbare stuurboom, en de uitzonderlijke kracht en looptijd van onze nieuwste 82V borstelloze digitale motoren en 3 batterijsleuven met automatische omschakeling, biedt Cramer duurzaamheid. Met Cramer kunnen zelfs de meest veeleisende maaitaken snel, efficiënt en veilig worden uitgevoerd.

Onze 82V technologie is vergelijkbaar met een 220cc grasmaaier met benzinemotor, maar heeft aanzienlijk lagere operationele en eigendomskosten, waardoor het een rendabele optie is voor elke professionele gebruiker of bedrijf. Naast de kosten- en prestatievoordelen biedt de Cramer 82V-serie extra veiligheid op de werkplek, met weinig trillingen, weinig lawaai en geen uitstoot of schadelijke dampen voor de gebruiker tijdens het maaien. De 82LM76SX biedt een keuze aan maaifuncties voor achteropvang, achteruitworp of mulchen, en biedt dankzij het brede maaidek met dubbele messen de hoogste productiviteit op grotere oppervlakken. De krachtige intelligente motor heeft een automatische boost-functie die de snelheid van de messen verhoogt in zwaardere omstandigheden en verlaagt de snelheid voor lichtere grasoppervlakken om de looptijd te verlengen.

Als onderdeel van de Cramer 82V professionele lijn, is de accu uitwisselbaar in elk van de 82V serie bosmaaiers, heggenscharen, kettingzagen en doorslijpers. Eén accu voor elke professionele toepassing Tech Spec

Motor Typ Borstelloos

Battery slots Driepoorts

Vermogen 3,7 kW (gelijk aan 220 cc)

Aandrijving Tot 6,4 km/u , 6 snelheidsniveaus, 1 snelheid achteruit

Maaibreedte 76 cm

Capaciteit opvangzak 85 l

Opvangzak Stoffen zak met stofbescherming

Maaihoogteregeling Centraal, 38 - 127 mm, 8 posities

Gewicht 83 kg

IP-classificatie IPX5

3-in-1 mowing options Grasopvang, mulchen, uitwerpen achteraan

Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over Loopmaaiers

Wij staan altijd klaar om onze leverbare machines telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via +31 485 441353.

RM_PLAIN_LOGO.png

Direct contact

Naam:      Geert Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page