top of page
Swift372e_2T0250481ST1_amb01.jpg

Zitmaaiers

Tornado 9121W

Merk:

Stiga

Type:

Tornado 9121W

Brandstof:

Benzine

121 cm

Maaibreedte:

Maaibereik

Aandrijving:

Methode:

Type maaier:

8500m2

Rwd

Zij uitworp

Tractor

Top of the line tuintractor van Stiga. De hoogtechnologische STIGA Tornado 9121 W is een indrukwekkend werkpaard, ontworpen om grote grasoppervlakken snel en probleemloos te maaien.


Vooreerst is er de premium Honda GXV 630 benzinemotor. Met 688 cc en performant vermogen dankzij de V-Twin klopkleppen voor een vlotte werking met beperkte trillingen, meer koppel en betere brandstofefficiëntie.


De dubbele luchtfilter gecombineerd met voldruksmering zorgt voor minimale slijtage en een maximale levensduur. Tegelijk zorgt een extra grote brandstoftank met 15 liter capaciteit en handige externe tankdop voor minder stops om bij te tanken.


Tornado 9121 W is geschikt voor gebruik op alle soorten terrein, ook oneffen en veeleisend, waarvoor een minder uitgerust model niet zwaar genoeg is.


Geniet van het slimme 5.5" breedbeeld scherm voor een duidelijk leesbaar beeld op de werking, het toerental, het batterijniveau en het brandstofpeil. Bovendien verbetert u dankzij de Best Cutting Zone functie de maaiprestaties voor elk type terrein en gras, dankzij het groene indicatielampje.


Deze tuintractor biedt de grootste maaibreedte in zijn klasse: 121 cm dankzij drie robuuste messen, zodat u snel een groot gazon afwerkt.


De Tornado 9121 W heeft een hydrostatische transmissie met pedaal, erg handig voor traploze regeling van de snelheid (voor- en achterwaarts) voor optimale wendbaarheid en makkelijker obstakels ontwijken.


Dankzij de cruise control-functie kiest u een vaste rijsnelheid, zodat uw voet kan rusten. De duurzame LED koplampen bieden de nodige verlichting wanneer u de zitmaaiers 's ochtends vroeg of 's avonds laat gebruikt.


Deze 2-in-1 zitmaaier is een veelzijdige machine waarmee u ofwel het gras zijwaarts uitwerpt ofwel mulcht. Zijuitworp is ideaal voor ruiger terrein met hoog gras. Mulchen is geschikt voor regelmatig gazononderhoud, waarbij u maait en bemest in één beweging.


Uitstekend comfort en gemak dankzij de zitting met armsteunen, het verhoogde stuurwiel met soft grip, de bekerhouder en het opbergvak.


Andere handige uitrusting zijn de anti-scalp wielen die schade aan het gazon voorkomen, een spoelnippel voor makkelijke schoonmaak van het maaidek en een gietijzeren vooras voor stevigheid en duurzaamheid.


trekhaak, mulchplug en acculader worden apart verkocht


  • Stevige en efficiënte Honda GXV 630 tweecilindermotor

  • Slim 5.5" breedbeeldscherm met alle werkparameters en Best Cutting Zone

  • Krachtige LED koplampen en robuuste bumper vooraan

  • 121 cm breed verstevigd maaidek met 6 anti-scalpwielen

  • Comfort verbeterd dankzij zitting met armenteunen en soft-grip stuurwiel

  • Cruise control voor moeiteloos rijden


Voor actuele prijzen kunt u het beste kijken op www.stiga.nl Wij kunnen het completen assortiment tegen adviesprijzen zoals weergegeven leveren.

Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over Loopmaaiers

Wij staan altijd klaar om onze leverbare machines telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via +31 485 441353.

RM_PLAIN_LOGO.png

Direct contact

Naam:      Geert Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page