top of page
Swift372e_2T0250481ST1_amb01.jpg

Zitmaaiers

Tornado 7108W

Merk:

Stiga

Type:

Tornado 7108W

Brandstof:

Benzine

108 cm

Maaibreedte:

Maaibereik

Aandrijving:

Methode:

Type maaier:

7000m2

Rwd

Zij uitworp

Tractor

Geniet van krachtige prestaties, robuuste en kwalitatieve constructie en uitstekende veelzijdigheid van de STIGA Tornado 7108 W tuintractor.


Die kracht wordt geleverd door de ST 650 tweecilindermotor, die uitstekende brandstofefficiëntie, indrukwekkend koppel, minder trillingen en lagere uitstoot biedt.


De Tornado 7108 W maakt het waar wanneer het aankomt op gebruikscomfort: de ergonomische zitting, het soft grip stuurwiel en de bekerhouder dragen allemaal bij tot een aangename rijervaring.


Gebouwd op een solide gietijzeren vooras, waardoor deze tuintractor geen problemen zal ondervinden met regelmatig en veeleisend gebruik, ook op uitdagend terrein. Bovendien geniet u van een multifunctieeel LED dashboard dat duidelijk de belangrijkste informatie over de status van de tractor toont.


Een twee-in-één machine die zowel geschikt is voor zijuitworp als voor mulching. Kies met de Tornado 7108 W voor de eerste optie als het gras te hoog is gegroeid en voor de laatste wanneer het gazon regelmatig wordt gemaaid.


Dankzij de hydrostatische transmissie met pedaal kan de rijsnelheid traploos worden aangepast, waardoor deze gemakkelijker en veiliger te gebruiken is rond obstakels in de tuin. Met een aansluiting voor de tuinslang (washing link) spoelt u gemakkelijk en zonder gedoe het corrosieve en prestatiebeperkende afval van de onderkant van het maaidek, dat gekenmerkt wordt door een maaibreedte van 108 cm en twee messen. mulchkit apart verkrijgbaar.


Andere belangrijke kenmerken zijn de bumper vooraan, die bescherming biedt bij eventuele impact, de LED koplampen voor veilig werken bij schemerduister en de grote 20" aandrijfwielen voor meer grip en tractie.


trekhaak, mulchplug en acculader worden apart verkocht


  • Verstevigd maaidek met 108 cm maaibreedte en 3 anti-scalpwielen

  • Uitgerust met de krachtige STIGA tweecilindermotor

  • 20" achterwielen voor grip en tractie

  • Moeiteloze mesinschakeling dankzij de elektromagnetische PTO koppeling

  • trekhaak, mulchplug en acculader worden apart verkocht

  • Robuust en stevig dankzij de bumper en de gietijzeren vooras


Voor actuele prijzen kunt u het beste kijken op www.stiga.nl Wij kunnen het completen assortiment tegen adviesprijzen zoals weergegeven leveren.

Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over Loopmaaiers

Wij staan altijd klaar om onze leverbare machines telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via +31 485 441353.

RM_PLAIN_LOGO.png

Direct contact

Naam:      Geert Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page