top of page
Swift372e_2T0250481ST1_amb01.jpg

Zitmaaiers

Tornado 598E

Merk:

Stiga

Type:

Tornado 598E

Brandstof:

Accu

98 cm

Maaibreedte:

Maaibereik

Aandrijving:

Methode:

Type maaier:

4500m2

Rwd

Zij uitworp

Tractor

De Tornado 598e wordt aangedreven door een krachtig 48V accupack van 40 Ah en heeft genoeg vermogen om een gazon van 4500 m2 aan te pakken in ongeveer 60 minuten in één laadbeurt. De batterijaandrijving zorgt ook voor een stille werking, weinig trillingen en geen uitsoot. Zijn krachtige 1,2 kW transaxmotor geeft u een topsnelheid van 9,5 km/u, en zijn twee 3 kW mesmotoren zorgen voor een net maairesultaat met zonder motoronderhoud.


Dankzij een Bluetooth-module kan de machine gemakkelijk verbinding maken met de STIGA GO-app op uw smartphone, die zowel als dashboard kan dienen alsook u informatie geven over uw huidige en vorige maaibeurten, met vermelding van de bespaarde CO2 en de onderhoudsactiviteiten. Er is ook een slimme oplaadfunctie. Via de app neemt u ook rechtstreeks contact op met uw plaatselijke dealer voor snellere hulp.


Om de autonomie te verbeteren, vermindert een eco-modus de snelheid van de messen wanneer de maaiomstandigheden minder veeleisend zijn. En voor een comfortabele rit, zelfs bij weinig licht, verlichten de LED-koplampen van deze Tornado 598e alles op uw pad. De mulchfunctie van de tuintractor hakselt het gemaaide gras fijn en verspreidt het over uw gazon voor een natuurlijke bemesting. En met een grote maaibreedte van 98 cm en zeven instelbare hoogtes tussen 25 en 80 mm is deze tractor snel klaar met elk gazon.


Mulchplug apart verkrijgbaar.


  • Mulchplug apart verkrijgbaar.

  • Krachtige 1,2 kW transaxmotor en twee mesmotoren voor 3 kW

  • Nieuwste generatie en rijk aan functies (snel starten, eco-modus, cruise control, LED-koplampen en nog veel meer)

  • 98 cm maaidek, instelbaar op zeven hoogtes

  • 48 V accu van 40 Ah ingebouwd, snellader inbegrepen

Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over Loopmaaiers

Wij staan altijd klaar om onze leverbare machines telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via +31 485 441353.

RM_PLAIN_LOGO.png

Direct contact

Naam:      Geert Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page