top of page
Swift372e_2T0250481ST1_amb01.jpg

Zitmaaiers

Tornado 5108

Merk:

Stiga

Type:

Tornado 5108

Brandstof:

Benzine

108 cm

Maaibreedte:

Maaibereik

Aandrijving:

Methode:

Type maaier:

6000m2

Rwd

Zij uitworp

Tractor

Wendbaar, robuust, betrouwbaar. Met de STIGA Tornado 5108 voorzien van anti-scalp tractiewielen voor een goede grip kunt u eenvoudig tot wel 6000 m² aan. Deze maaier wordt aangedreven door een STIGA 452 cc ééncilindermotor die veilig is ingekapseld in een gietijzeren cilinderhuls en heeft tot zes liter benzine in de tank. Het OHV-ontwerp (overhead valve oftewel overhead-klep) houdt de brandstofkosten en emissies houdt.


Het 108 cm maaidek met zijn elektromagnetische mes passeert het maaisel omhoog en naar buiten door het zijafvoersysteem. Kies eenvoudig uit zeven maaihoogtes, variërend van 25 tot 80 mm, en maai vervolgens comfortabel dankzij de STIGA classic-stoel - onze nieuwste voorziening bij het ergonomisch ontworpen stuurwiel. Als u liever voedzame mulch op het gras verspreid, is een mulchkit als accessoire beschikbaar, samen met een handige trekhaak en batterijlader.


De stalen vooras is gebouwd om dag na dag zwaar gebruik aan te kunnen. Als de schemering valt, gaan de LED-koplampen een belangrijke rol spelen. Zij zorgen ervoor dat u en uw tuintractor veilig blijven, zelfs bij slechte lichtomstandigheden.


  • Vertrouw op de STIGA ST 500 452 cc motor voor vermogen en veiligheid

  • Zijafvoerfunctie – mulchkitoptie

  • Maaidek van 108 cm en zeven verschillende maaihoogtes

  • LED-verlichting voor veilig maaien bij slecht licht

  • Sterke stalen vooras ontworpen om frequent gebruik aan te kunnen

Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over Loopmaaiers

Wij staan altijd klaar om onze leverbare machines telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via +31 485 441353.

RM_PLAIN_LOGO.png

Direct contact

Naam:      Geert Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page