top of page
Swift372e_2T0250481ST1_amb01.jpg

Zitmaaiers

SWIFT 327E

Merk:

Stiga

Type:

SWIFT 327E

Brandstof:

Accu

72 cm

Maaibreedte:

Maaibereik

Aandrijving:

Methode:

Type maaier:

2000m2

Rwd

Opvang

SWIFT

Het maaien van uw gazon moet gemakkelijk gaan en u geen hoofdpijn bezorgen. De STIGA Swift is slechts 73,5 cm breed en heeft een buitenste draaicirkel van 1,62 m en laat u door smalle openingen en rond ongemakkelijke bloembedden bewegen om uw tuin in een paar keer netjes en opgeruimd te maken. En omdat de Swift gebruikmaakt van de nieuwste STIGA ePower-batterijtechnologie, is er geen sprake van dampen, trillingen en lawaai - uw buren zullen u dankbaar zijn.


Elk van de vier afzonderlijke STIGA ePower-batterijen is intelligent gesynchroniseerd om de prestaties en looptijd te verbeteren en de batterijconditie te behouden, zodat u langer op de batterijen kunt vertrouwen. Ze zijn verwisselbaar met ander gereedschap, zodat u tegelijkertijd kunt werken met andere STIGA ePower-tuingereedschappen in de 500-, 700- en 900-serie. De Swift blijft maaien met drie batterijen en rijden met slechts twee.


Bovendien is de Swift ontworpen voor elk niveau van maai-ervaring. Neem gewoon plaats, druk op de Start-knop en u kunt aan de slag. Het zeer lage zwaartepunt en de lichte besturing maken zelfs de zwaarste maaibeurten eenvoudig en de geavanceerde ergonomie zorgen dat u elke bocht comfortabel en veilig neemt.


Kies uit drie verschillende messnelheden voor elke taak met de nieuwe STIGA Smart-maaimodus. De tegengesteld draaiende messen werken slim samen met het opnieuw ontworpen maaidek voor een betere snede, terwijl de nieuwe mix van polypropyleen en schokabsorberende additieven van het dek de luchtstroom verhoogt voor een krachtige grasafzuiging en een stille maai-ervaring. Gras verplaatst zich rechtstreeks van de messen naar de verzamelzak door een verborgen tunnel, zodat het efficiënter en compact wordt verzameld.


Maak verbinding met de STIGA.GO-app om uw live dashboard te controleren en te zien hoeveel lading er nog over is. Of plan gewoon de meest energiezuinige tijd in om uw batterijen op te laden wanneer u klaar bent met de klussen van die dag, dankzij de STIGA-functie voor slim opladen.


  • Deelbaar – ePower-batterijen werken met tuingereedschap uit de STIGA 5-, 7- en 9-serie

  • Intelligent – gesynchroniseerde batterijen optimaliseren het vermogen, de looptijd en de batterijstatus

  • Wendbaar – compact voor het maaien van complexe tuinen

  • Efficiënt – maaier met twee messen en aerodynamische opvangtunnel

  • Veelzijdig – verschillende slimme maaimodi voor elke taak

Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over Loopmaaiers

Wij staan altijd klaar om onze leverbare machines telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via +31 485 441353.

RM_PLAIN_LOGO.png

Direct contact

Naam:      Geert Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page