top of page
Swift372e_2T0250481ST1_amb01.jpg

Zitmaaiers

Park Pro 900 AWX

Merk:

Stiga

Type:

Park Pro 900 AWX

Brandstof:

Benzine

95 - 125cm

Maaibreedte:

Maaibereik

Aandrijving:

Methode:

Type maaier:

13000m2

4wd

Combi

Frontmaaier

De STIGA Park Pro 900 AWX steekt uit boven andere conventionele frontmaaiers dankzij de 50:50 knikbesturing en het veelzijdige maaidek vooraan. Deze combinatie zorgt voor optimale wendbaarheid, gezien de achterkant van de machine niet kant botsen tijdens het draaien, en voor een uitstekend zicht over het maaiterrein, waardoor moeilijk bereikbare plaatsen kunnen worden gemaaid. Zowel in moeilijke hoeken, als langs uitdagende boorden raakt deze frontmaaier moeiteloos, in tegenstelling tot een traditionele zitmaaier met centraal maaidek in het midden.


De meest krachtige machine in de reeks is de Park Pro 900 AWX. Uitgerust met een erg krachtige 688 cc Honda GXV690 tweecilindermotor, die zorgt voor een indrukwekkend vermogen van 16.5 kW (@ 3200 tpm) en die dankzij de V-Twin opstelling zorgt voor minimale trillingen en maximaal koppel, terwijl de OHV technologie zowel het brandstofverbruik als het geluid vermindert. Gemaakt voor een lange levensduur, dankzij de het dubbel filterelement en de oliedruksmering van de motor.


De Park Pro 900 AWX is ontworpen met zorgvuldige aandacht voor ergonomie en gebruiksgemak. Er is de elektromagnetische PTO-koppeling voor gemakkelijk inschakelen van de messen, de ergonomische zitting met hoge rugleuning en armsteunen voor comfortabel afwerken van langdurige taken, en de eenvoudige elektrische regeling van de maaihoogte (25-90 mm). U geniet bovendien van bijna moeiteloos sturen dankzij het hydraulisch bekrachtigd besturingssysteem.


Een hydrostatische aandrijving - bediend met pedaal - draagt verder bij aan het rijcomfort dankzij de vlotte versnelling en vertraging zonder manueel te hoeven schakelen. De vierwielaandrijving (4WD) zorgt voor bekwaamheid op hellingen, ruw terrein en uitdagende oppervlakken zonder problemen.


Deze machine met twee-in-één maaidek biedt de keuze tussen mulchen of achteraan uitwerpen, zodat u het meest geschikte maaisysteem kunt kiezen naargelang de omstandigheden van het gras.


Gekenmerkt door een gebruiksvriendelijke bedieningsconsole op de zijkant, met de belangrijkste bedieningen binnen handbereik. Uit te rusten met een maaidek met het handige STIGA QuickFlip-systeem, waarmee het gemakkelijk gekanteld wordt voor onderhoud of snel en eenvoudig gedemonteerd wordt om te vervangen door een accessoire. Maaibreedte beschikbaar van 110 tot 125 cm. Trekhaak inbegrepen.


Met STIGA 50:50 knikbesturing hoeft u zich alleen te concentreren op wat vooraan gebeurtPremium 688 cc Honda V-Twin tweecilindermotorVierwielaandrijving zorgt voor uitstekende grip op elk terreinKan worden uitgerust met een maaidek van 110 cm tot 125 cmMaaidek niet inbegrepen - Suggereerde Deck Combi Pro 125 Q Plus.


  • Met STIGA 50:50 knikbesturing hoeft u zich alleen te concentreren op wat vooraan gebeurt

  • Premium 688 cc Honda V-Twin tweecilindermotor

  • Vierwielaandrijving zorgt voor uitstekende grip op elk terrein

  • Kan worden uitgerust met een maaidek van 110 cm tot 125 cm

  • Maaidek niet inbegrepen - Suggereerde Deck Combi Pro 125 Q Plus


Voor actuele prijzen kunt u het beste kijken op www.stiga.nl Wij kunnen het completen assortiment tegen adviesprijzen zoals weergegeven leveren.


Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over Loopmaaiers

Wij staan altijd klaar om onze leverbare machines telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via +31 485 441353.

RM_PLAIN_LOGO.png

Direct contact

Naam:      Geert Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page