top of page
Swift372e_2T0250481ST1_amb01.jpg

Zitmaaiers

Park 700 WX

Merk:

Stiga

Type:

Park 700 WX

Brandstof:

Benzine

95 - 125cm

Maaibreedte:

Maaibereik

Aandrijving:

Methode:

Type maaier:

8500m2

4wd

Combi

Frontmaaier

Een effen of hellend gazon, het maakt niet uit met de Park 700 WX . Aangedreven door een krachtige 586 cc STIGA ST 600 Twin tweecilindermotor en vierwielaandrijving met Tuff Torq transaxle transmissie. De 50:50 knikbesturing met stuurbekrachtiging en innovatief chassis zorgen voor licht sturen en wendbaarheid rond obstakels. Rijden met de Park 640 PWX is comfortabel dankzij de zitting met hoge rugleuning, makkelijk bereikbare zijconsole met elektrische hoogteregeling en handig opbergvak. Er is zelfs een Bluetooth module, voor verbinding tussen uw frontmaaier en mobiele apparaat, zodat u onderhoudsmeldingen en updates krijgt. het maaidek vooraan is verkrijgbaar in diverse maaibreedtes van 95 cm tot 125 cm, voor snel maaien, een goed overzicht, vlotte toegang in bochten en een nette afwerking van de kanten. En om het maaidek snel te onderhouden, kantelt u het makkelijk omhoog dankzij het snel Flip mechanisme. De ver stralende LED koplampen, met verschillende straalsterktes, laten u ook bij weinig licht veilig rijden. Krachtig, comfortabel en veilig, dat is de Park 700 WX.


  • Erg krachtige 586 cc STIGA ST 600 Twin tweecilindermotor

  • Zitting met hoge rugleuning en ergonomisch zijpaneel met opbergvak

  • Vierwielaandrijving met Tuff Torq transaxle transmissie voor betere grip op hellingen

  • Vooraan gemonteerd maaidek met maaibreedtes van 95 cm tot 125 cm

  • Bluetooth module en app geeft meldingen over onder andere onderhoud

  • Maaidek niet inbegrepen - Suggereerde Combi Pro 110 Q Plus


Voor actuele prijzen kunt u het beste kijken op www.stiga.nl Wij kunnen het completen assortiment tegen adviesprijzen zoals weergegeven leveren.

Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over Loopmaaiers

Wij staan altijd klaar om onze leverbare machines telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via +31 485 441353.

RM_PLAIN_LOGO.png

Direct contact

Naam:      Geert Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page