top of page
Swift372e_2T0250481ST1_amb01.jpg

Zitmaaiers

Park 500

Merk:

Stiga

Type:

Park 500

Brandstof:

Benzine

95 - 100cm

Maaibreedte:

Maaibereik

Aandrijving:

Methode:

Type maaier:

4500m2

Rwd

Combi

Frontmaaier

Aangedreven door een 432 cc STIGA ST 450 eencilindermotor. De Park 500 bezorgt u keer op keer een betrouwbare, comfortabele en een plezante maaiervaring. De 50:50 knikbesturing, stuurbekrachtiging en het innovatieve chassis van deze frontmaaier maken sturen makkelijk en helpen u moeiteloos langs obstakels rijden. Een maaidek vooraan geef u een onbelemmerd zicht over het terrein, vlotte toegang in bochten en een perfecte afwerking langs de boorden van uw gazon. Dankzij de zwevende ophanging glijdt het zelfs vlotjes over oneffen grasoppervlakken. Daarnaast zorgt het snel Flip mechanisme ervoor dat u het maaidek in enkele seconden schoonspoelt of de mulchplug zonder gereedschap (de)monteert. Met deze frontzitmaaier rijden is erg makkelijk dankzij de compacte zijconsole met handige bedieningsfuncties, waaronder de elektronische regeling van de maaihoogte. Voor totaal comfort is dit model uitgerust met een ergonomische zitting en veel beenruimte om op en af te stappen. Neem plaats op uw nieuwe Park en geniet van de rit. Trekhaak inbegrepen.


  • Betrouwbare 432 cc STIGA ST 450 eencilindermotor

  • Compacte zijconsole met handige bediening

  • Vooraan gemonteerd maaidek met maaibreedtes van 95 cm tot 100 cm

  • Achterwielaandrijving en 50:50 knikbesturing met stuurbekrachtiging

  • Comfortabele zitting met veel beenruimte

  • Maaidek niet inbegrepen - Suggereerde Combi 95 Q Plus


Voor actuele prijzen kunt u het beste kijken op www.stiga.nl Wij kunnen het completen assortiment tegen adviesprijzen zoals weergegeven leveren.

Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over Loopmaaiers

Wij staan altijd klaar om onze leverbare machines telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via +31 485 441353.

RM_PLAIN_LOGO.png

Direct contact

Naam:      Geert Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page