top of page
Swift372e_2T0250481ST1_amb01.jpg

Zitmaaiers

Park 300

Merk:

Stiga

Type:

Park 300

Brandstof:

Benzine

85 - 95 cm

Maaibreedte:

Maaibereik

Aandrijving:

Methode:

Type maaier:

3000m2

Rwd

Combi

Frontmaaier

De STIGA Park 300 -frontmaaier heeft een compact ontwerp om ook de strakste hoeken en doorgangen in de tuin te bereiken en rondom ingewikkelde obstakels te maaien. Gegarandeerd maaivermogen dankzij een STIGA-motor met een nettovermogen van 8,1 kW bij 3200 rpm. De elektromagnetische mesinschakeling en elektrische regeling van de maaihoogte zijn direct beschikbaar en worden bediend met de knoppen die de operator binnen handbereik heeft. De hoogte van het stuurwiel kan worden versteld voor optimaal gebruikscomfort. De STIGA Park 300 kan worden gecombineerd met een maaidek van 95 cm met QuickFlip-technologie, waardoor u het dek in twee simpele bewegingen snel omhoog kunt brengen voor reiniging en onderhoud. Naast het Multiclip-mulchsysteem biedt dit maaidek u ook de mogelijkheid om achteruitworp te gebruiken.


  • STIGA-motor van 432 cc met vonkontsteking

  • Hydrostatische transmissie

  • RAC Quick Connect-systeem meegeleverd

  • Kan worden gecombineerd met een maaidek met QuickFlip-technologie

  • Maaidek niet inbegrepen - Suggereerde Combi 95 Q


Voor actuele prijzen kunt u het beste kijken op www.stiga.nl Wij kunnen het completen assortiment tegen adviesprijzen zoals weergegeven leveren.

Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over Loopmaaiers

Wij staan altijd klaar om onze leverbare machines telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via +31 485 441353.

RM_PLAIN_LOGO.png

Direct contact

Naam:      Geert Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page