top of page
Swift372e_2T0250481ST1_amb01.jpg

Zitmaaiers

Gyro 700e

Merk:

Stiga

Type:

Gyro 700e

Brandstof:

Vaste Accu

108 cm

Maaibreedte:

Maaibereik

Aandrijving:

Methode:

Type maaier:

8000m2

Rwd

Zij uitworp

Gyro / ZT

De unieke joystick-technologie van STIGA geeft u maximale controle over richting, besturing en snelheid - en een draaicirkel van 360º maakt het maaien rond bomen, struiken, bloembedden en tuinornamenten moeiteloos. Zoals een Zero Turn zitmaaier, maar dan beter.


Regel zowel het toerental van de messen als de rijsnelheid voor een volledig regelbaar maairesultaat, perfect aangepast aan de vorm, grootte en omstandigheden van uw gazon. Het STIGA Vehicle Management systeem communiceert automatisch met de tractiebediening van de machine en stuurt de Direct Drive-motoren in elk achterwiel onafhankelijk aan, voor een onmiddellijke reactie, maximale veiligheid en een nauwkeurig traject terwijl u maait.


Verplaats het maaidek in acht maaihoogtes met de licht bedienbare centrale hendel. Vervolgens kiest u met de Smart Cutting-modus van STIGA uit drie snelheidsinstellingen voor de messen: Eco (2800 tpm) voor regelmatiger maaien van zacht gras of om het gras te mulchen; Standaard (3000 tpm) voor gewone, wekelijkse maaisessies tot 2,5 cm; en Boost (3200 tpm) voor snelle maaibeurten of dik, hoger gras.


Met Gyro combineert u de maai- en rijsnelheid, afhankelijk van hoe het gazon moet gemaaid worden. U kiest tussen Comfort aan 3,5 km/u voor een preciezer resultaat - of combineer deze modus met de Eco-maaisnelheid om te mulchen; Standaard voor uw gewoonlijke maaibeurten; en Performance voor de snelste resultaten aan 12 km/u. Voor elk van de snelheden zal Gyro automatisch de minimum- en maximumsnelheid beperken en verschillende versnellingscurven toepassen - zo hebt u altijd het gevoel dat u de controle behoudt, welke snelheid u ook kiest.


Dankzij een zeer goed bestudeerde gewichtsverdeling en een zeer laag zwaartepunt (amper 55,3 cm) biedt Gyro een optimale stabiliteit - zowel voor rechtdoor als in bochten - ook op hellingen tot 15°. In navolging van de STIGA-traditie verder te testen dan de industrienormen voorschrijven, wordt Gyro getest om een grotere veiligheidsmarge te garanderen (tot 32°) in vergelijking met het voorgestelde gebruik van de machine. Bovendien beheert de elektronica van de machine automatisch snelheidsbeperkingen op hellingen, waardoor de veiligheid verder wordt verbeterd.


Met zijn geïntegreerde ePower-accupack en 108 cm breed maaidek met zij-uitworp kan de Gyro 700e tot 8000 vierkante meter maaien op één lading - met een minimum aan lawaai en trillingen. Gebruik de meegeleverde snellader om de batterij in amper drie uur en 30 minuten volledig op te laden.


Eenvoudig op- en afstappen - de brede voetsteun geeft veel beenruimte. Volledig zicht op elk werkgebied. Geniet van het gevoel dat u comfortabel op de machine past, in plaats van er gewoon op te zitten. En rij aangenaam dankzij de zitting met hoge rugleuning en dubbel parallel veersysteem, dat trillingen over een oneffen ondergrond absorbeert. Bedieningselementen zijn binnen handbereik en met één vinger te bedienen.


  • STIGA Direct Drive – STIGA gepatenteerde technologie verbetert de rijeigenschappen en betrouwbaarheid van de machine

  • Veilig – Maximale controle en optimale stabiliteit, ook bij hoge snelheden

  • STIGA ePower – Prestaties die de industriestandaarden overtreffen

  • Gemaakt voor grote oppervlakken - Dekt tot 8.000 m² op één lading

  • STIGA Smart Mode om de rijsnelheid en het mestoerental van de machine aan te passen aan het werk dat moet worden gedaan

Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over Loopmaaiers

Wij staan altijd klaar om onze leverbare machines telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via +31 485 441353.

RM_PLAIN_LOGO.png

Direct contact

Naam:      Geert Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page