top of page
Swift372e_2T0250481ST1_amb01.jpg

Zitmaaiers

Estate 9122 W

Merk:

Stiga

Type:

Estate 9122 W

Brandstof:

Benzine

122 cm

Maaibreedte:

Maaibereik

Aandrijving:

Methode:

Type maaier:

8000m2

Rwd

Opvang

Tractor

De STIGA Estate 9122 W is een performante machine met een krachtige 688 cc Honda GXV 630 motor, die zorgt voor een laag brandstofverbruik en hoog koppel met beperkte trillingen.


Ontworpen voor gebruik op grote oppervlakken tot 8000 m2. De Estate 9122 W heeft daarvoor een extra ruime opvangbak van 320 liter en een maaidek van 122 cm. Zo kunt u in kortere tijd en met minder passages een groot grasoppervlak afwerken. De gesynchroniseerde messen zorgen voor een nette en consistente afwerking.


De hydrostatische transmissie met pedaal geeft u een soepele controle over de rijsnelheid met een pedaal, zonder manueel te hoeven schakelen. Op het dashboard is een slim breedbeeldscherm dat duidelijke en gemakkelijk leesbare informatie toont over de belangrijkste werkparameters. U ziet ook de Best Cutting Zone functie, om de beste maaiprestaties aan de juiste snelheid te verzekeren.


De cruise-control functie op de Estate 9122 W geeft u de keuze om de voorwaartse snelheid vast te zetten, zodat uw voet even kan rusten op langere ononderbroken stukken. Bovendien zorgen het STIGA Premium soft-grip stuurwiel en de STIGA Comfort Plus zitting met armsteunen voor bijkomend rijcomfort.


Gebouwd om te blijven maaien. Deze stevige machine is uitgerust met een gietijzeren vooras om ruw terrein en veeleisend gebruik aan te kunnen. Andere kwaliteiten zijn de anti-scalpwielen die ervoor zorgen dat het maaidek het gazon niet beschadigd op oneffen ondergrond. De elektromagnetische PTO koppeling zorgt voor moeiteloze inschakeling van de messen. De maaihoogte is verstelbaar in zeven standen van 30 tot 90 mm, aanpasbaar aan de omstandigheden van het gras.


Naast opvangen kan dit model ook gebruikt worden voor uitworp achteraan of mulchen van het gras.

trekhaak, mulchplug en acculader worden apart verkocht.


  • Performante Honda tweecilindermotor

  • Verstevigd maaidek van 122 cm met 4 anti-scalpwielen

  • Stressvrij rijden dankzij hydrostatische aandrijving met pedaal

  • 5.5" LED display toont alle werkparameters en Best Cutting Zone

  • Felle LED koplampen en robuuste bumper vooraan

  • Beter comfort dankzij de ergonomische zitting met armsteunen en het stuurwiel met soft grip

Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over Loopmaaiers

Wij staan altijd klaar om onze leverbare machines telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via +31 485 441353.

RM_PLAIN_LOGO.png

Direct contact

Naam:      Geert Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page