top of page
Swift372e_2T0250481ST1_amb01.jpg

Zitmaaiers

Estate 9102 W

Merk:

Stiga

Type:

Estate 9102 W

Brandstof:

Benzine

102 cm

Maaibreedte:

Maaibereik

Aandrijving:

Methode:

Type maaier:

7000m2

Rwd

Opvang

Tractor

De STIGA Estate 9102 W tuintractor is uitgerust met een 688 cc Honda GXV 630 tweecilindermotor en is uitzonderlijk geschikt voor grote gazons, dankzij het maaidek met 102 cm maaibreedte en de erg ruime opvangzak met een capaciteit van 320 liter, zodat u de klus geklaard krijgt met snelheid en efficiëntie.


Bovendien geniet u van een 5.5" kleurenscherm dat duidelijke en gemakkelijk leesbare informatie toont over de belangrijkste werkparameters, zodat u de ideale messnelheid kunt bereiken. Deze zitmaaier wordt gekenmert door met pedaal bediende hydrostatische transmissie, zodat de gebruiker traploos de rijsnelheid kan aanpassen, zonder te hoeven stoppen of manueel versnellingen te schakelen.


Ontworpen voor comfort, daarom is de Estate 9102 W uitgerust met een STIGA Comfort Plus zitting met armsteunen, een STIGA Premium soft grip stuurwiel, een met rubber overtrokken voetpaneel en moeiteloze PTO inschakeling met een druk op de knop.


Een gietijzeren vooras zorgt ervoor dat er gemakkelijk over ruw terrein kan worden gereden, terwijl de anti-scalpwielen beschadiging van het gazon voorkomen tijdens het draaien of rijden op hellingen.


De veelzijdige Estate 9102 W is niet alleen geschikt voor grasopvang, maar eveneens voor mulching of uitworp achteraan. Om de flexibiliteit verder uit te breiden kunt u kiezen uit zeven maaihoogtes, van 30 tot 90 mm.


trekhaak, mulchplug en acculader worden apart verkocht


  • Performante Honda tweecilindermotor

  • Versterkt maaidek met 102 cm maaibreedte en 4 anti-scalpwielen

  • Vlot rijden dankzij de hydrostatische transmissie met pedaal

  • 5.5" LED display toont alle werkparameters en Best Cutting Zone

  • Krachtige LED koplampen en robuuste bumper vooraan

  • trekhaak, mulchplug en acculader worden apart verkocht

Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over Loopmaaiers

Wij staan altijd klaar om onze leverbare machines telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via +31 485 441353.

RM_PLAIN_LOGO.png

Direct contact

Naam:      Geert Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page