top of page
Swift372e_2T0250481ST1_amb01.jpg

Zitmaaiers

Estate 798E

Merk:

Stiga

Type:

Estate 798E

Brandstof:

Accu

98 cm

Maaibreedte:

Maaibereik

Aandrijving:

Methode:

Type maaier:

7000m2

Rwd

Opvang

Tractor

Starten met één aanraking. Eén druk op de knop om de maaihoogte of messnelheid aan te passen. En één aanraking om de grasbak te legen – in zeven seconden. De STIGA Estate 798e is de eerste volledig elektrische tractor – die gemak en comfort naar een nieuw niveau tilt. Met de duurzame STIGA ePower geïntegreerde batterij kunt u tot 110 minuten maaien - of een oppervlak van 7000 m² maaien. Knoppen en hendels zijn vervangen door een eenvoudig elektronisch dashboard. Voor bediening met de vingertoppen.


De unieke elektrische aandrijflijn en het One Pedal Drive-systeem van STIGA zorgen voor een tractor waarmee eenvoudig in zeer grote tuinen kan worden gemanoeuvreerd.


Geniet van intelligente prestaties met de nieuwe STIGA Smart-maaimodus. Schakel tussen drie verschillende messnelheden die bij uw klus passen: Boost, Standard of Eco (die 40% minder energie verbruikt). Er zijn ook zeven elektrische maaihoogtes met continue aanpassing van hoog naar laag in slechts vijf seconden - voor nauwkeurige resultaten, versterkt door twee gepatenteerde STIGA-mesmotoren. Ondertussen voert het STIGA Vehicle Management System constante diagnostiek uit, registreert gegevens en communiceert met de STIGA.GO-app zodat u de maai-efficiëntie en looptijd onderweg kunt controleren.


Stiller en efficiënter dan benzinemaaiers, vergeet het vervangen van bougies, luchtfilters of olie - maai en laad eenvoudig op in slechts 3,5 uur. Het STIGA ePower-batterijpakket is tot het uiterste getest om marktleidende prestaties te leveren, zelfs na 500 laadcycli (dit betekent bijna 10 jaar wekelijks gebruik, als onderhoud en opladen worden uitgevoerd volgens de gebruikershandleiding). Voor extra gemak kan het maaidek eenvoudig worden gereinigd met een tuinslang, dankzij IP65-bescherming van de gepatenteerde STIGA-mesmotoren.


Mulchkit, trekhaak en Batterijlader worden apart verkocht.


  • Eenvoudig – het elektronische dashboard regelt alles

  • Efficiënt – tot wel 7000 m² maaien op één lading, met de STIGA ePower-batterijpakket

  • Handig – Hoogteverstelling en maaizak legen met één aanraking

  • Veelzijdig – STIGA Smart-maaimodi voor verschillende taken

  • Comfortabel – één pedaal, geen hendels, echt moeiteloos rijden

  • Nauwkeurig maaien – gepatenteerde mesmotoren voor hoge prestaties

Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over Loopmaaiers

Wij staan altijd klaar om onze leverbare machines telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via +31 485 441353.

RM_PLAIN_LOGO.png

Direct contact

Naam:      Geert Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page