top of page
Swift372e_2T0250481ST1_amb01.jpg

Zitmaaiers

Estate 7102 W

Merk:

Stiga

Type:

Estate 7102 W

Brandstof:

Benzine

102 cm

Maaibreedte:

Maaibereik

Aandrijving:

Methode:

Type maaier:

6000m2

Rwd

Opvang

Tractor

De Estate 7102 W is een krachtige en zeer productieve machine, gemaakt voor wie op zoek is naar een snelle en efficiënte manier om een uitgestrekt gazon te beheren.


Het vermogen wordt geleverd door een 635 cc ST 650 tweecilinder kopkleppenmotor met een V-Twin-cilinderopstelling. Hierdoor worden het vermogen en het koppel gemaximaliseerd en het brandstofverbruik geminimaliseerd.


Dankzij het extra brede maaidek van 102 cm en de twee gesynchroniseerde messen, die de luchtstroom onder het dek optimaliseren, zal u met deze machine in korte tijd een groot gebied afwerken en ook langer gras op te vangen zonder verstoppingen.


Met een extre grote opvangbak van 300 liter hoeft u niet vaak te stoppen voor leegbeurten. Met de meegeleverde mulchplug verkort u de maaitijd door grasopvang te vermijden, daar waar de omstandigheden dat toelaten.


De Estate 7102 W profiteert van een dashboard met zes LEDs, zodat u alle belangrijke werkparameters makkelijk afleest. Zoals de status van de transmissie, de activering van de parkeerrem en het batterijniveau.


Deze robuuste tuintractor is wendbaar dankzij de traploze hydrostatische aandrijving. Die zorgt voor een soepele versnelling in zowel voor- als achteruit. Zo maait u gemakkelijk rond hindernissen en bloembeden heen.


Een uitstekende veelzijdigheid gagarandeerd dankzij de zeven vooraf ingestelde maaihoogtes, ontworpen om u te helpen bij het beheren van verschillende graslengtes. Gemakktelijk te bedienen tussen 30 en 90 mm dankzij de handig gepositioneerde hendel.


Ontwikkeld met veel aandacht voor het comfort van de bestuurder en dus een plezier om mee te rijden. Daarvoor combineert deze zitmaaier een STIGA Premium softgrip stuurwiel met een Comfort Plus verstelbare zitting en moeiteloze bediening van de messen met elektromagnetische koppeling. Een bumper beschermt voorkant van de machine en motor bij een eventuele botsing. trekhaak, mulchplug en acculader worden apart verkocht.


  • Gloednieuwe, krachtige en betrouwbare ST 650 tweecilindermotor

  • Ruime opvangbak van 300 L

  • LED koplampen voor uitstekend zicht over het werkterrein

  • Groot maaidek met gesynchroniseerde messen en 102 cm maaibreedte

  • Duurzaam en stevig, dankzij de gietijzeren vooras

  • trekhaak, mulchplug en acculader worden apart verkocht

Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over Loopmaaiers

Wij staan altijd klaar om onze leverbare machines telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via +31 485 441353.

RM_PLAIN_LOGO.png

Direct contact

Naam:      Geert Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page