top of page
Swift372e_2T0250481ST1_amb01.jpg

Zitmaaiers

Estate 598 W

Merk:

Stiga

Type:

Estate 598 W

Brandstof:

Benzine

98 cm

Maaibreedte:

Maaibereik

Aandrijving:

Methode:

Type maaier:

5000m2

Rwd

Opvang

Tractor

Maai snel een groter oppervlak in comfort met de goed uitgeruste STIGA Estate 598 W tuintractor.


De achterwielen worden krachtig aangedreven door de nieuwe STIGA tweecilindermotor, die met een lagere temperatuur draait voor een langere levensduur. Het maaidek met een breedte van 98 cm verzekert snel en precies maaien.


Met Estate 598 W geniet u van hydrostatische transmissie - dus niet meer manueel versnellen. U kunt dus versnellen en vertragen op een soepele en beheerste manier zodat u kunt maaien rond obstakels zoals bomen, decoratie en bloembedden.


De STIGA Estate 598 W tuintractor is erg veelzijdig dankzij de drie maaisysteemen: opvangen, achteraan uitwerpen en mulchen. De zeven vooringestelde maaihoogtes (25-80 mm) zorgen voor gemakkelijk aanpassen aan variërende omstandigheden van het gras.


Omdat grassnippers zich verzamelen in het maaidek en zo de prestaties kunnen beïnvloeden of voor corrosie kunnen zorgen, maakt STIGA het onderhoud gemakkelijk. Het maaidek is namelijk uitgerust met een aansluiting voor de tuinslang.


Mulchplug en acculader worden apart verkocht.


En STIGA classic stuurwiel voor ergonomisch rijden

Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over Loopmaaiers

Wij staan altijd klaar om onze leverbare machines telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via +31 485 441353.

RM_PLAIN_LOGO.png

Direct contact

Naam:      Geert Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page