top of page
Swift372e_2T0250481ST1_amb01.jpg

Zitmaaiers

Estate 584E

Merk:

Stiga

Type:

Estate 584E

Brandstof:

Accu

84 cm

Maaibreedte:

Maaibereik

Aandrijving:

Methode:

Type maaier:

4000m2

Rwd

Opvang

Tractor

De Estate 584e is uniek in zijn soort dankzij de krachtige en duurzame 48V 40Ah batterij. De levert genoeg vermogen om een gazon tot maximaal 4000 m2 in zo'n 80 minuten te maaien met één laadbeurt. Dankzij de batterijaandrijving geniet u van stiller maaien, minder trillingen en ongehinderd maaien zonder uitstootgassen. Een krachtige 1.2 kW transaxle motor zorgt voor een maximaalsnelheid tot 9,5 km /u. De twee mesmotoren leveren een vermogen van 3 kW en werken zonder riemen, poelies en onderhoud. Dus start met een druk op de knop en u bent klaar om te gaan.


Dankzij de Bluetooth module maakt u makkelijk verbinding met de STIGA GO App op uw smartphone. Die gebruikt u als digitaal dashboard en toont in een oogopslag informatie over de maaibeurt. Lees bovendien informatie uit over vorige maaisessies, uitgespaarde CO2, onderhoud en slim opladen. Via de app contacteert u rechtstreeks uw lokale dealer, voor snelle bijstand. De ECO modus bespaart energie door de mesrotaties in lichte maaiomstandigheden te verminderen. Dankzij de LED koplampen maait u veilig bij weinig licht. De machine biedt een ruime opvangbak van 240 L, voor minder stops om de zak leeg te maken. Snel en vlot maaien dankzij de handige maaibreedte van 84 cm en in 7 standen verstelbare maaihoogte tussen 25 tot 80 mm.


  • Batterijaangedreven zitmaaier zonder brandstof - voor maaien zonder stress

  • 241 L opvangbak. Mulching kit optioneel

  • Krachtige 1.2kW transaxle motor, en twee mesmotoren voor een vermogen van 3kW

  • Hoogtechnologisch en innovatief – snelle start, energiebesparende modus, cruise control, LED koplampen en meer

  • 84 cm maaibreedte, verstelbaar in 7 verschillende hoogtes

  • 48V 40Ah batterij-pack en snelle oplader optioneel verkrijgbaar

Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over Loopmaaiers

Wij staan altijd klaar om onze leverbare machines telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via +31 485 441353.

RM_PLAIN_LOGO.png

Direct contact

Naam:      Geert Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page