top of page
Swift372e_2T0250481ST1_amb01.jpg

Zitmaaiers

Combi 166

Merk:

Stiga

Type:

Combi 166

Brandstof:

Benzine

66 cm

Maaibreedte:

Maaibereik

Aandrijving:

Methode:

Type maaier:

1500m2

Rwd

Opvang

Tractor

De Combi 166 zitmaaier is ideaal voor een compacte tuin met korte bochten, smalle doorgangen en obstakels. Smal genoeg om door nauwe poort of doorgang te rijden en een korte draaicirkel voor wendbaarheid rond bloembedden en tuinmeubelen. De 1-cilinder motor met 224 cc , de maaibreedte van 66 cm en de 150 L ruime opvangbak maken deze zitmaaier geschikt voor uw gazon. Een veelzijdig maaisysteem - en maaihoogteregeling 6 standen - geeft u de keuze tussen grasopvang, zijwaartse uitworp of mulching. Zo past u uw de machine aan volgens de omstandigheden van het gras en het seizoen. Voor vlot en veilig rijden heeft deze Combi een handige snelheidsregelaar en hydrostatische aandrijving. Neem plaats en geniet van de rit.


Mulchplug apart verkocht


  • Aangedreven door een STIGA 1-cilindermotor met 224 cc

  • Gemakkelijke snelheidsregeling

  • Zijuitworp en mulching Optioneel

  • Compact en erg wendbaar

  • Handige opvangbak van 150 L

  • Mulchplug apart verkocht


Voor actuele prijzen kunt u het beste kijken op www.stiga.nl Wij kunnen het completen assortiment tegen adviesprijzen zoals weergegeven leveren.

Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over Loopmaaiers

Wij staan altijd klaar om onze leverbare machines telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via +31 485 441353.

RM_PLAIN_LOGO.png

Direct contact

Naam:      Geert Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page