top of page
REIJNEN_BG-02-01.jpg

Motorpompset Beregeningsmotor Landbouw

Specificaties / beschrijving:

Recent hebben wij een levering van Stage 5 motorpompen ontvangen. Deze motorpompen zijn voorzien van de nieuwste motoren en werken zonder Adblue. De motoren voldoen aan de Europese milieu eisen en zijn te bezichtigen op onze locatie. Wat betreft de technische specificaties lichten wij die graag persoonlijk toe. Hier volgt later ook meer informatie over op deze pagina en onze website in het algemeen. Technische Specificaties - Motorpomp voor Landbouw:

Waterdruk /uitvoer: Op aanvraag

Motor: Op aanvraag

Pomp: Op aanvraag Word geleverd met het nieuwste type opvoersysteem: 

Automatische opvoering door middel van een vacuümpomp. Is dus niet uitgevoerd met een venturi en watertank. Werkt volledig elektrisch. Voorkomt schade aan de motor en/of waterpomp. Gemakkelijk te bedienen.


Beveiliging:

- GSM bedienbaar, elektrische motortoerental-verstelling

- Digitale aflezing van: Pompdruk, Bedrijfsuren, Motoroliedruk, koelwater temperatuur en tankinhoud.

- Beveiligd op: Motoroliedruk, brandstoftankniveau, koelwater niveau, digitaal instelbare afslagdruk, zowel over als onderdruk.


Aanzuigzijde: Voorzien van een 108mm perrot-mannelijke koppeling met 4" horizontale klep


Perszijde: Voorzien van vlinderklep DN100 , aankoppeling met laag gelegen 180 graden zwenkbare bocht, voorzien van 4" schroefdraad voor eenvoudige montage van de gewenste koppeling


Afsteuning: Door middel van 3 stuks zware steunpoten regelbaar met twee snelheden


Gewicht: Op aanvraag


Omkasting: Supersilent geluids geïsoleerde omkasting met 4 grote inspectiedeuren. Eén van de deuren is voorzien van plexiglas. Aan de binnenzijde is een binnenverlichting aangebracht. Aan de achterzijde van de motorpomp is verlichting geinstalleerd en een verlichte kentekensteun.


Geluidsniveau: Dit word momenteel in de praktijk getest


Onderstel: Bandenmaat 10.0/75-15.3. Wielen beschikken over uitneembare wielnaven met pen/gat verbinding


Dissel: Afneembare dissel met vast trek-oog. Koppelhoogte op 60cm.


Brandstoftank: Tankinhoud van 925 liter. Tank bestaat uit 4mm gezet staal uitgevoerd met afsluitbare vulopening, snel ontluchting en reinigingspluggen aan de achterzijde van de tank.

Voor meer informatie kunt u een afspraak maken om te bezichtigen via: 0485-441353. _______ Reijnen levert al ruim 25 jaar Cremonini Motorpompen. Wij zijn de enige officiele importeur van deze machines in de Benelux. Onze motorpompsets voor landbouw draaien in heel Nederland. Daarnaast voorzien wij levering naar Duitsland, België en andere landen. Samen met Cremonini hebben wij de motorpompsets verder door ontwikkelt. Dit resulteert in een betrouwbaar en krachtig systeem dat zo min mogelijk brandstof gebruikt. Uitgerust met beveiligingen en sensoren voor de beste protectie van het systeem. U kunt altijd komen kijken naar een van onze pompsets voor verdere toelichting.

Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over deze machine?

Wij staan altijd klaar om onze machine voorraad telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via (NL) 0485 - 441353  (DE) 0031 485 41353. Bedankt voor uw interesse.

Direct contact

Naam:      Geert Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page