top of page
REIJNEN_BG-02-01.jpg

Beregening toebehoren

Specificaties / beschrijving:

Naast Motorpomp-sets en Haspels leveren wij ook verschillende toebehoren en slijtage delen. U kunt bij ons terecht voor onder andere: - Perslangen - Zuigslangen - Manchette van allerlei merken - Koppelingen en buizen van onder andere: Perrot, Bauer, Anfor, Humet, Storz, Laval en Ferrari. - Smeermiddelen - Kanonwagen en kop-eind sproeiers - Reserve onderdelen van Cremonini motorpompsets en RM haspels - PVC buizen En nog vele andere toebehoren die u nodig heeft succesvol te kunnen irrigeren.

Naast de bovenstaande onderdelen en toebehoren kunnen wij ook maatwerk verrichten aan uw beregeningsinstallatie. Denk hierbij aan het monteren van een kop-eindsproeier (mits dit mogelijk is op de computer van de haspel) en (water)beveiliging voor uw motorpomp set. De mogelijkheden zijn eindeloos en kunnen naar uw wensen gemaakt worden. Neem hiervoor telefonisch contact op of vul ons contactformulier in.


Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over deze machine?

Wij staan altijd klaar om onze machine voorraad telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via (NL) 0485 - 441353  (DE) 0031 485 41353. Bedankt voor uw interesse.

Direct contact

Naam:      Geert Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page