top of page
martin-knize-JjT_7MwREm4-unsplash.jpg
REIJNEN_BG-02-01.jpg

82EA14

Grondboor

Type:

Brandstof:

82EA14

82v accu

Cramer 82EA14 - Krachtige professionele accu grondboor

De Cramer 82EA14 is een 82V krachtige accu grondboor die speciaal is ontworpen voor de professional. Deze grondboor op batterij biedt een buitengewone betrouwbaarheid dankzij het robuuste ontwerp en het gebruik van zwaar uitgevoerde grondboorhulpstukken en een ongeëvenaard vermogen van de digitale 82V borstel loze motor met een koppel tot 81Nm. Met Cramer kunnen zelfs de meest veeleisende graafklussen snel, efficiënt en veilig worden uitgevoerd.

Onze 82V technologie kan worden vergeleken met een gelijkwaardige 45cc grondboor op benzine, maar heeft aanzienlijk lagere bedrijfs- en eigendomskosten, waardoor het een geschikte optie is voor elke professionele gebruiker of bedrijf. Naast de kosten- en prestatievoordelen biedt de Cramer 82V serie extra veiligheid op de werkplek, met weinig trillingen, weinig lawaai en geen uitstoot of schadelijke dampen voor de gebruiker tijdens het boren.

De 82EA14 heeft zachte, comfortabele handgrepen en een dubbele trigger voor extra veiligheid. De geïntegreerde Ledverlichting met hoge lichtsterkte zorgt voor een duidelijk zicht op het doelgebied wanneer vroeg of laat op de dag wordt gewerkt.

Als onderdeel van de Cramer 82V professionele serie is de accu uitwisselbaar met alle machines in de 82V serie: grasmaaiers, heggenscharen, bladblazers en doorslijpers. Eén accu voor elke professionele toepassing. Tech Spec

Vermogen 1.4 kW

Hole diameter 10 - 20,3 cm (30,5 cm met optionele hulpstukken)

Auger Shaft 2.2 cm

Auger Twee uitbreidingen

LED Light Ja

Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over gereedschappen

Wij staan altijd klaar om onze leverbare gereedschappen toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via +31 485 441353 of langs komen in onze winkel!

RM_PLAIN_LOGO.png

Direct contact

Naam:      Geert Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page