top of page
martin-knize-JjT_7MwREm4-unsplash.jpg
REIJNEN_BG-02-01.jpg

48SC36

Verticuteermachine

Type:

Brandstof:

48SC36

48v accu

Cramer 48SC36 - 48V 2-in-1 verticuteerder / ontmosser

De Cramer 48SC36 is een 48V verticuteer- en ontmosmachineder met hoge prestaties, ontworpen voor kleine tot middelgrote tuinen. Met de kracht van benzine, maar het gemak van draadloze technologie. De accu is ook uitwisselbaar met alle andere Cramer 48V machines. Met Cramer kunnen zelfs de meest veeleisende klussen in de tuin snel, efficiënt en veilig worden uitgevoerd.

Met een werkbreedte van 36 cm werkt de machine zowel met verticuteermessen als ontmosveren om uw gazon het hele jaar door te onderhouden. Met de centrale hoogteverstelling kan de werkdiepte met één hand worden verhoogd of verlaagd, afhankelijk van de omstandigheden.

Gazons hopen mos en dood onkruid op bij de basis, waardoor licht, water en lucht de wortels van het gras niet kunnen bereiken. Hierdoor kunnen gazons ongezond worden, hun kleur verliezen en er schraler uitzien. Door deze opeenhoping van materiaal te verwijderen, krijgen de wortels weer de lucht, het water en de voedingsstoffen die ze nodig hebben voor een dikker, gezonder en groener gazon. Voor een intensieve behandeling raden we aan om de verticuteerbladen in de lente en herfst te gebruiken, voor algemeen onderhoud is de lichtere verticuteerbehandeling het hele jaar door geschikt. Zorg ervoor dat u niet verticuteert of ontmost wanneer de temperatuur te hoog of te laag is, want dit kan het gazon beschadigen.

Onze 48V-technologie is te evenaren met de prestaties van traditionele benzine, maar heeft aanzienlijk lagere bedrijfskosten en meer gebruiksgemak, waardoor het een perfecte keuze is voor elke tuinliefhebber. Naast de kosten- en prestatievoordelen biedt de Cramer 48V-serie veiligheid voor de gebruiker, met weinig trillingen, weinig lawaai en geen uitstoot of schadelijke dampen tijdens het verticuteren, verluchten en ontmossen. Tech Spec

Voltage - Spanning 48V

Motor Borstelloos

Snelheid 3900 RPM

Werkbreedte 36 cm

Tine Depth (mm) 76

Battery slots 1

Opvangzak capaciteit 45 L

Aantal messen 20

Gewicht 11 kg

Runtime (4Ah) (min) 18

Cutting Area (4Ah) (m²) 185

Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over gereedschappen

Wij staan altijd klaar om onze leverbare gereedschappen toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via +31 485 441353 of langs komen in onze winkel!

RM_PLAIN_LOGO.png

Direct contact

Naam:      Geert Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page