top of page
martin-knize-JjT_7MwREm4-unsplash.jpg
REIJNEN_BG-02-01.jpg

48PS

Hoogsnoeier

Type:

Brandstof:

48PS

48v accu

Cramer 48PS - 48V telescopische snoeizaag op steel

De Cramer 48PS is een 48V accu snoeizaag ontworpen voor middelgrote tot grote tuinen. Dankzij het robuuste ontwerp en het gebruik van hoogwaardige componenten en een hoge kettingsnelheid van 14m/s biedt de machine een uitzonderlijke duurzaamheid en zaagvermogen. Met Cramer kunnen zelfs de meest veeleisende klussen snel, efficiënt en veilig worden uitgevoerd.

Onze 48V-technologie evenaart de traditionele benzineprestaties, maar heeft aanzienlijk lagere bedrijfskosten en meer gebruiksgemak, waardoor het een perfecte keuze is voor elke tuinliefhebber. Naast het kosten- en prestatievoordeel biedt de Cramer 48V-serie veiligheid voor de gebruiker, met weinig trillingen, weinig lawaai en geen uitstoot of schadelijke dampen voor de gebruiker tijdens het zagen. Bovendien beschikt de 48PS over een 25 cm zaagblad met automatische oliesmering en een uitschuifbare as om takken tot 5 m hoog veilig en gemakkelijk te bereiken.

Als onderdeel van de Cramer 48V serie is de accu uitwisselbaar in elke 48V serie grasmaaier, heggenschaar, bladblazer en grastrimmer. Zo is één accu geschikt voor meerdere toepassingen in de tuin. Tech Spec

Voltage - Spanning 48/24V

Motor Borstelloos

Max. vermogen 550 W

Lengte 300 cm

Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over gereedschappen

Wij staan altijd klaar om onze leverbare gereedschappen toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via +31 485 441353 of langs komen in onze winkel!

RM_PLAIN_LOGO.png

Direct contact

Naam:      Geert Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page