top of page
REIJNEN_BG-02-01.jpg
Graasmaaier_zitmaaier_loopmaaier_robotmaaier_kopen_voorraad.jpg

Stiga 753 Elektrisch

Prijs

Nieuw/Gebruikt

€1.099,- incl. btw

Nieuw

Stiga 753 Elektrisch

Specificaties/beschrijving:

Combi 753e V (Kit 2x accu + lader) Maai sneller met de Combi 753e V grasmaaier.

Uw gazon ziet er in een mum van tijd weer schitterend uit met deze snelle, comfortabele, milieuvriendelijke en robuuste accugrasmaaier met een ruime maaibreedte van 51 cm. En wanneer de Combi 753e V wordt aangedreven door twee 48 V accu´s van 5 Ah en de inbegrepen oplader, maait hij een groot oppervlak van wel 600 m² in 25 minuten op een enkele lading. Voor uw comfort en gemak wordt deze grasmaaier bovendien geleverd met een intuïtief toetsenbord waarop u kiest uit zes snelheden en een eco-modus, met een 4-in-1 maaisysteem en een verstelbare en opvouwbare duwhendel.

  • Extra breed Combi-maaidek van 51 cm in duurzaam gegalvaniseerd staal.

  • Verstelbare duwhendel met toetsenbord voor zes versnellingen en eco-modus.

  • Hybride grasopvangbak van 60 liter.

  • Krachtige 1,5 kW inductiemotor zonder koolborstels.

  • 2 x STIGA ePowerE 450 (5 Ah) en oplader inbegrepen.

  • Nieuwe Fulcrum-handgreep: pas de hoogte en hoek aan tijdens uw maaibeurt.


De Combi 753e V accugrasmaaier belooft snelle, draadloze prestaties en biedt een duurzaam maaidek in gegalvaniseerd staal met een maaibreedte van 51 cm om een groot oppervlak te maaien. De extra krachtige inductiemotor van 1,5 kW zorgt voor efficiënt, comfortabel maaien en verbruikt 30% minder energie dan een motor met koolborstels.


Deze geavanceerde accugrasmaaier is eenvoudig en ergonomisch te bedienen. Met het intuïtieve toetsenbord van de Combi 753e V kiest u tussen zes snelheden en een eco-modus, daarnaast biedt deze accumaaier een 4-in-1 maaisysteem en zes maaihoogtes. Voor aanpassingen aan gazon en seizoen, kiest u tussen mulchen, opvangen en gras zijwaarts of achteraan uitwerpen. En u past de stand van de duwhendel aan uw lichaamslengte aan. De voorkant is dankzij de bumper beschermd tegen stoten tegen obstakels en bovendien voorzien van een handgreep voor eenvoudig optillen.


De manier waarop u maait, herontworpen:

Onze Fulcrum-handgreep is speciaal ontworpen voor STIGA-loopmaaiers en zorgt voor een geheel nieuwe maai-ervaring van uw gazon. Het ontwerp is innovatief en draaibaar in een hoek van max. 25° naar links ten opzichte van het dek, zodat u onder heggen en langs muren maait zonder dat u krassen of schaafwonden oploopt of vuil wordt.


Controle binnen handbereik.

Het toetsenbord op de duwhendel geeft u extra controle. Controleer het energieniveau van de accu, kies tussen zes snelheden en schakel over naar de eco-modus.


60 liter ruime opvangbak voor extra capaciteit:

Met 60 liter opvangcapaciteit heeft de Combi 753 voldoende volume om uw grote tuin te maaien. Dat betekent minder tijd besteden aan het leegmaken van de opvangbak en meer genieten van de ervaring.


Wat Krijgt u bij de machine 753e V Kit Accu grasmaaier Grasopvangbak Mulchplug Zijdeflector voor achteruitworp 2x Batterij Batterijlader

Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over deze machine?

Wij staan altijd klaar om onze machine voorraad telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via (NL) 0485 - 441353  (DE) 0031 485 41353. Bedankt voor uw interesse.

Direct contact

Naam:      Geert Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page