top of page
martin-knize-JjT_7MwREm4-unsplash.jpg
REIJNEN_BG-02-01.jpg

PR 700E

Kettingzaag

Type:

Brandstof:

PR 700E

Accu 48V

  • Draadloze batterijaangedreven motor, voor gemakkelijk gebruik

  • Kwalitatieve ketting voor maximale precisie

  • Tophendel en brede zijhandgreep, voor veilig en comfortabel werken

  • Minder geluid en trillingen, zodat u langer kunt werken en stressvrij

  • Oliereservoir met doorschijnend venster voor makkelijker onderhoud

  • Aanbevolen batterij: STIGA ePowerE 440 (4Ah) - afzonderlijk verkocht


Met de batterijaangedreven PR 700e laat u genieten van onbeperkte bewegingsvrijheid met een stille werking, beperkte trillingen, geen uitstoot en minder onderhoud aan de motor.


Deze accukettingzaag met tophendel levert precisie en is daarom ideaal voor werken in bomen. Compact en lichtgewicht voor wendbaarheid in krappe ruimtes. Uitgerust met een metalen haak om de machine vast te maken, zodat uw handen vrij blijven voor veilig naar boven klimmen.


Veiligheid gegarandeerd danzkij de snelwerkende kettingrem die u handmatig inschakelt door de hendel naar voor te duwen of automatisch wordt geactiveerd bij massatraagheid door terugslag.


De PR 700e is uitgerust met een brede zijhandgreep en een ergonomisch handvat bovenaan met soft touch-afwerking. Samen zorgen ze voor een comfortabele en eenvoudige bediening met één of twee handen. De extra duimsteun laat u meer voorwaartse kracht uitoefenen. Samen met de kwalitatieve ketting geniet u zo van een snellere, soepelere snijbeweging. Een transparant venster aan het oliereservoir geeft u in een oogopslag zicht op het oliepeil.


De 4Ah accu is aanbevolen voor dit model en compatibel met alle draadloze tuinmachines en accumaaiers uit de 3,5,7,9 ePowerserie.


WAARSCHUWING: Deze kettingzaag is alleen bestemd voor gebruik door ervaren boomverzorger. Gebruik zonder de juiste kennis kan leiden tot ernstig letsel.


Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over tuingereedschap?

Wij staan altijd klaar om onze leverbare machines telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via +31 485 441353.

Direct contact

Naam:      Bram Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page