top of page
martin-knize-JjT_7MwREm4-unsplash.jpg
REIJNEN_BG-02-01.jpg

MT500E

3-1 Multitool

Type:

Brandstof:

MT500E

Accu 48V


  • Lichtgewicht batterijaangedreven multi-tool voor veelzijdig snoeien

  • 65 cm uitschuifbare verlengsteel bereikt 2.95 cm (heggenschaar) en 2.70 m (snoeizaag)

  • 46 cm lange heggeschaar met dubbelwerkende lasergesneden messen en snoeizaag met 25 cm lang zwaard

  • 112° draaibare snoeikop, soft touch met rubber overtrokken handvat en steel

  • Bumper op de snoeizaag levert steun voor maximale precisie

  • Aanbevolen batterij: STIGA ePowerE 420 (2Ah) - afzonderlijk verkocht


Gedaan met klauteren op ladders en in bomen. De MT 500e is een lichtgewicht multitool waarmee u comfortabel en draadloos op hoogte snoeit. Deze batterijaangedreven hoogsnoeier werkt stil, zonder uitstoot en met minder onderhoud dan een alternatief met benzinemotor. Aangedreven door een krachtige 48V accu met 2Ah met Lithium-Ion technologie.


Het 46 cm lange zwaard met dubbelwerkende, lasergesneden messen van de heggenschaar is ideaal voor hoge heggen. Werk comfortabel in elke werkhoek dankzij de 112° draaibare snoeikop verstelbaar in zes standen. De 25 cm lange kettinggeleider met kwalitatieve ketting zaagt soepel door boomtakken en zorgt voor minimale terugslag. Voor een precieze afwerking is een bumper voorzien waarmee u de snoeikop laat steunen op takken.


Om zelfs hoge takken te bereiken krijgt u bij deze multi-tool een 65 cm lange steel. Zo geniet u van een totaal bereik tot 4,30 m met de haagschaar en 4 m met de snoeizaag. De handgreep en steel zijn afgewerkt met rubber voor een aangename en veilige houvast. Dankzij de bevestigingshaak voor de draagriem snoeit u comfortabel met minder belasting van de armen en schouders.


Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over tuingereedschap?

Wij staan altijd klaar om onze leverbare machines telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via +31 485 441353.

Direct contact

Naam:      Bram Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page