top of page
martin-knize-JjT_7MwREm4-unsplash.jpg
REIJNEN_BG-02-01.jpg

HT 525

Heggenschaar

Type:

Brandstof:

HT 525

Benzine

  • Lichtgewicht, evenwichtig en performant met 2-taktmotor

  • Innovatief anti-vibratiesysteem

  • Ergonomische achterhendel met soft grip is 180° draaibaar

  • 60 cm lang zwaard met dubbelzijdige messen

  • Gemakkelijk demonteren om messen te slijpen

  • Veilig en gemakkelijk gebruik, met makkelijk toegankelijke luchtfilter


De HT 525 is de nieuwste, hoogwaardige benzineheggenschaar in assortiment. De krachtige motor drijft de dubbelwerkende diamantlasergesneden messen aan. Met een zwaardlengte van 60 cm bent u zeker van een consistent en efficiënt snoeiresultaat. Het meerpunts anti-vibratiesysteem zorgt ervoor dat de machine comfortabel in de handen ligt - ongeacht hoe lang u snoeit.


Met de HT 525 bent u klaar om aan de slag te gaan wanneer u wenst. Deze heggenschaar is uitgerust met een EasyStart-systeem en een praktische aan/uit-schakelaar voor een vlotte herstart. De ergonomische handgreep met softgrip-afwerking draait u in een van de drie posities voor comfortabele verticaal en horizontaal snoeien. Het routine-onderhoud gaat snel en eenvoudig, dankzij de gereedschapsloze toegang tot het luchtfilter. En om de messen vlot te slijpen, is de geleidingrail gemakkelijk te demonteren. Als de snoeien erop zit, bergt u de HT 525 veilig op voor de volgende beurt.


Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over tuingereedschap?

Wij staan altijd klaar om onze leverbare machines telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via +31 485 441353.

Direct contact

Naam:      Bram Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page