top of page
martin-knize-JjT_7MwREm4-unsplash.jpg
REIJNEN_BG-02-01.jpg

CS 700E

Kettingzaag

Type:

Brandstof:

CS 700E

Accu 48V

  • Aangedreven door een sterke STIGA ePower 48 V-batterij

  • Schakel tussen twee kettingsnelheden om de looptijd te verlengen en energie te besparen

  • Houd de batterij, snelheid en remactiviteit in de gaten via het LED-toetsenbord

  • Behaal topresultaten met de krachtige motor zonder koolborstels van 1,2 kW

  • Geniet van minimaal geluid, trillingen en onderhoud met STIGA ePower

  • Batterij en lader niet meegeleverd


Met een krachtige motor zonder koolborstels van 1,2 kW en een krachtige PX low-profile ketting, zaagt onze CS 700e kettingzaag met gemak door kleine bomen, takken en boomstammen van lage tot gemiddelde hoogte. En met slechts één 48 V ePower-batterij kunt u genieten van geweldige resultaten zonder het geluid, de trillingen en het gedoe van zware benzinegereedschappen.


Deze kettingzaak maakt onderdeel uit van de STIGA 7-serie en is ontworpen om zaagklussen veiliger en energiezuiniger te maken. Het oploopremsysteem wordt automatisch geactiveerd om u te beschermen terwijl u aan het werk bent, terwijl de zacht aanvoelende achterhandgreep en het lichtgewicht ontwerp zorgen voor comfort en stabiliteit - zelfs bij hoge snelheid. En met bescherming ingebouwd in de motor, is er geen gevaar voor oververhitting en een geblokkeerde ketting.


Kettingspannen wordt eenvoudig gemaakt dankzij de geïntegreerde moer aan de zijkant van de kettingafdekking. Gebruik het softkey-keuzepad om te schakelen tussen kettingsnelheden: kies 16 m/s om batterijenergie te besparen of 20 m/s voor sneller, weerstandsvrij zaagvermogen. En om essentiële informatie te zien, zoals de snelheid, het batterijniveau en wanneer de rem is ingeschakeld, maakt een snelle blik op de LED's op het bedieningspaneel duidelijk wat u moet weten - zelfs in fel zonlicht. U kunt ook het olieniveau controleren dat de ketting smeert door simpelweg naar het transparante tankvenster te kijken.

Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over tuingereedschap?

Wij staan altijd klaar om onze leverbare machines telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via +31 485 441353.

Direct contact

Naam:      Bram Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page