top of page
martin-knize-JjT_7MwREm4-unsplash.jpg
REIJNEN_BG-02-01.jpg

BC 740B

Bosmaaier

Type:

Brandstof:

BC 740B

Benzine

  • Lichte en handzame aluminium steel

  • U-hendel met soft grip en antivibratiesysteem voor verbeterd comfort

  • Handgreep verstelbaar met vleugelmoer voor snelle en compacte opslag

  • Ruime werkbreedte van 43 cm

  • Dubbel harnas met riem over elke schouder


De STIGA BC 740 B weegt slechts 8.3 kg en is uitgerust met een krachtige, luchtgekoelde 35.3 cc tweetaktmotor. Bovendien bedient u deze machine gemakkelijk en geniet u van krachtige prestaties.


Dankzij de nieuwste STIGA technologie levert de motor 20% betere brandtofefficiëntie en maar liefst 60% minder schadelijk uitstootgassen. En dat zonder toegevingen op vermogen. De gemakkelijke Start verzekert een betrouwbare ontsteken bij zowel koude als warme start.


De BC 740 B is uitgerust met twee maaikoppen. Er is een metalen mes met drie tanden, gemaakt om het zwaardere werk te verlichten, zoals dichte begroeiing, onkruid en kreupelhout wegmaaien. De trimmerspoel met dubbele nylondraad is ideaal voor een fijne afwerking van het gazon langs de kanten en op moeilijk bereikbare plaatsen.


Gebouwd om gemakkelijk te gebruiken en comfortabel in de hen te liggen. Daarvoor combineert de BC 740 B een U-vormige draaghendel met soft-grip handgrepen, een anti-vibratiesysteem en een lichte aluminium steel.


Verder wordt het comfort verhoogt door het dubbele harnas dat het gewicht over beide schouders verdeelt en een multifunctieeel bedieningshandvat met alle knoppen geïntegreerd.


De draaghendel van de BC 740 B is gemakkelijk verstelbaar dankzij de vleugelmoer. Zo kan de machine compact worden vervoerd of opgeborgen. De krachtige en efficiënte 35.3 cc benzinemotor helpt u om alle uitdagingen aan te gaan

Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over tuingereedschap?

Wij staan altijd klaar om onze leverbare machines telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via +31 485 441353.

Direct contact

Naam:      Bram Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page