top of page
martin-knize-JjT_7MwREm4-unsplash.jpg
REIJNEN_BG-02-01.jpg

BC 730

Bosmaaier

Type:

Brandstof:

BC 730

Benzine

  • 25,4 cc motor met 1,0 kW vermogen voor betere prestaties

  • U-hendel voor extra controle en intuïtieve beweging

  • Maaibreedte van 43 cm voor snelle progressie

  • Bump&Work nylon trimkop voor langere trimtijd

  • 3 ARC-mes voor zwaar maaiwerk


De STIGA 730 B benzine bosmaaier heeft een krachtige 25,4 cc motor, een maaibreedte van 43 cm en een U-hendel voor extra controle en wendbaarheid. Ontworpen voor comfort, maakt deze bosmaaier licht werk van het opruimen van taaie vegetatie met snelheid en precisie.


Compleet met een keuze uit twee maaiopties: het krachtige 3 ARC-mes is ontworpen om extra taaie vegetatie aan te pakken en de Bump&Work nylon trimkop is ideaal voor het trimmen van zachtere grassen. De nylon trimkop is ontworpen voor maximale efficiëntie en staat garant voor een soepele trimsessie met slechts een kortstondige onderbreking wanneer een nieuwe nylon lijn nodig is. In plaats van te moeten rommelen met gereedschap om de lijn te vervangen, hoeft u alleen maar de trimmerkop op de grond te tikken. Deze beweging geeft automatisch de vereiste hoeveelheid verse lijn vrij, waardoor u vrij bent om uw sessie voort te zetten en uw aandacht bij de trimklus te houden.


De bosmaaier is goed uitgebalanceerd en wordt geleverd met een enkel harnas, zodat u comfortabel kunt werken met het gewicht gelijkmatig verdeeld over uw schouder en heup. We raden aan om een koptelefoon en handschoenen te dragen - de extra grip op de U-hendels werkt uitstekend met onze beschermende anti-vibratie en antislip handschoenen.


Taken die ooit een worsteling waren, verlopen nu naadloos - de krachtige motor zorgt voor het harde werk, waardoor u kunt genieten van de klus waarmee u bezig bent.


Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over tuingereedschap?

Wij staan altijd klaar om onze leverbare machines telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via +31 485 441353.

Direct contact

Naam:      Bram Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page