top of page
REIJNEN_BG-02-01.jpg

SCHUDDER SERIE

Aantal uitvoeringen

7

Bouwjaar

2022

Specificaties / beschrijving:

PROTED™-SCHUDDERS

De ProTed™-schudders zijn leverbaar in zowel gedragen als getrokken uitvoeringen. De zes gedragen modellen hebben een werkbreedte van 4,5 tot 8,8 meter, en voor wie een optimale verhouding van vermogen/breedte zoekt is de getrokken schudder eveneens beschikbaar in 8,8 meter werkbreedte. De varianten van 6,6 tot 7,6 meter zijn uitgerust met zes rotoren en de modellen van 8,8 meter met acht rotoren. DUBBELE TANDEN VOOR UITSTEKENDE PRESTATIES Alle modellen zijn uitgerust met dubbele tanden voor betere schudprestaties. Bovendien zijn alle modellen met een werkbreedte van 6,9 m of groter standaard uitgerust met een tandvergrendelingsmechanisme dat voorkomt dat tanden verloren gaan in het gewas. Deze functie is optioneel op kleinere modellen. Het tandvergrendelingssysteem beschermt de nakomende machines, en voorkomt dat metaalfragmenten in het veevoer terechtkomen.

EFFICIËNT VRIJMAKEN VAN DE VELDGRENZEN

Om te voorkomen dat er gewas verloren zou gaan kan de instelling voor het vrijmaken van de veldgrenzen gebruikt worden. Op de ProRotor™ 690- en 760-modellen wordt dit ingeschakeld door middel van een manuele bedieningshendel of door een optionele hydraulische inschakeling. Op de ProRotor™ 880- en 880T-modellen is de hydraulische instelling standaard. DRAAIEND GESLOTEN ROTORONTWERP Alle rotoren beschikken over vering met zwenktechnologie, zodat ze zich snel en efficiënt aanpassen aan de veranderende bodemomstandigheden. Op de 880- en 880T-modellen is het aandrijftandwiel van de hooischudder omhuld in een gesloten capsule die altijd in olie ondergedompeld is, om ervoor te zorgen dat het tandwiel constant gesmeerd is voor langere levensduur.

ROTORAFSTELLING

De instelling van de schudhoek van de rotoren ten opzichte van de bodem kan eenvoudig worden aangepast naargelang de veldomstandigheden. Dit zorgt voor een goede menging en verspreiding van het gewas, voor ideale droging.


UITVOERINGEN

ProTed™ 450

ProTed™ 540

ProTed™ 660

ProTed™ 690

ProTed™ 760

ProTed™ 880

ProTed™ 880T

Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over deze machine?

Wij staan altijd klaar om onze machine voorraad telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via (NL) 0485 - 441353  (DE) 0031 485 41353. Bedankt voor uw interesse.

RM_PLAIN_LOGO.png

Direct contact

Naam:      Geert Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page