top of page
REIJNEN_BG-02-01.jpg

FRONTSCHIJVENMAAIERS

Aantal uitvoeringen

3

Bouwjaar

2022

Specificaties / beschrijving:

VOORAAN GEDRAGEN DISCCUTTER™ F-EN DURADISC™ F-SCHIJVENMAAIERS

De New Holland-serie vooraan gedragen schijvenmaaiers is leverbaar in twee verschillende varianten. De DiscCutter™ F is een hoogperformante maaier-kneuzer, verkrijgbaar in 3,11 en 3,52 meter werkbreedte. Deze maaier is uitgerust met geavanceerde contourvolgende flotatietechnologie, waardoor de bodemcontouren nauwkeurig worden gevolgd voor gelijkmatige maaiprestaties. De DuraDisc™ F-maaier is beschikbaar in een uitvoering van 2,96 meter werkbreedte en uitgerust met een pendelend flotatiesysteem, ontworpen om


OPTIMALE GEWASSTROOM

De DuraDisc™ F- en DiscCutter™ F-modellen werden ontworpen om het gemaaide gewas tussen de wielen van de tractor af te leggen. Hierdoor zal de tractor niet over het gewas rijden en dus ook niet verontreinigen.


BODEMCONTOUREN VOLGEN

Dankzij de eenvoudige maar duurzame vering kunnen de vooraan gedragen maaiers van de DuraDisc™ F-serie de bodemcontouren uitstekend volgen. Het ophangingssysteem reageert om een uniforme snijhoogte op golvend terrein te leveren. Om de maaier tegen obstakels te beschermen (bv. grote stenen), beweegt de hele snij-eenheid naar achter en omhoog.


CONTOURVOLGEND FLOTATIESYSTEEM

DiscCutter™ F-modellen bevatten een contourvolgend flotatiesysteem. Deze technologie compenseert zijwaartse hellingen tot 12° en verticale hellingen tot 55 cm. Doordat de snij-eenheid in een zweefsysteem hangt leunt de hele snijeenheid naar achteren, als deze naar achter wordt bewogen. Dit maakt het systeem ideaal voor werkzaamheden op heuvelachtig terrein. Bovendien zorgt dit flotatiesysteem voor een uniforme snijhoogte en minimale bodemverontreiniging.


AANBOD KNEUZERS

Het DuraDisc™-model beschikt niet over een kneuzer. De DiscCutter™ F-serie beschikt over kneuzers met PE-vingers.


DUURZAME MAAIBALKTECHNOLOGIE

De maaibalk is het hart van de maaier. Alle maaibalkmodellen beschikken over een ontwerp met laag profiel, met perfect vlakke onderkant en een groot draagvlak voor lage bodemdruk. Daardoor wordt niet alleen het veld, maar ook het gewas beschermd tijdens het maaien, wat bijdraagt aan een snelle teruggroei. Bovendien zorgt een ontwerp met laag profiel ervoor dat het gewas tot een stoppelhoogte van 40 mm kan worden gemaaid.


GEBRUIKSGEMAK

De gedraaide messen van de DiscCutter™-modellen kunnen snel en moeiteloos vervangen worden met speciaal gereedschap. Dankzij het eersteklas onderhoudsgemak is ook het nazicht eenvoudig. De lagerpotten worden makkelijk en probleemloos gedemonteerd voor vlotte onderhoudstoegang.


PE-VINGERS VERKRIJGBAAR OP ALLE MAAIERS, BEHALVE OP DE DISCCUTTER™ C-MODELLEN

Deze vingers van polyethyleen zijn uiterst flexibel, licht en onderhoudsarm. Ideaal voor de productie van veevoer; indien een vinger in het gewas verloren gaat is hij onschadelijk voor vee en veldhakselaar.


VERKRIJGBARE MODELLEN: - Duradisc F300 - Duradisc F360P - Duradisc F320P


Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over deze machine?

Wij staan altijd klaar om onze machine voorraad telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via (NL) 0485 - 441353  (DE) 0031 485 41353. Bedankt voor uw interesse.

RM_PLAIN_LOGO.png

Direct contact

Naam:      Geert Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page