top of page
REIJNEN_BG-02-01.jpg

ACHTERAAN GEDRAGEN MAAIERS

Aantal uitvoeringen

8

Bouwjaar

2022

Specificaties / beschrijving:

ACHTERAAN GEDRAGEN DURADISC™- EN DISCCUTTER™-MAAIERS

De achteraan gedragen DuraDisc™-maaiers zonder kneuzer zijn leverbaar met snijbreedtes van 2,37 tot 2,77 meter. Deze maaiers zijn uitgerust met een mechanisch flotatiesysteem, ontworpen om steeds de bodemcontouren te volgen. De DiscCutter™-maaiers zijn pendelend opgehangen en beschikken over een hydraulische bodemdruk regeling. Ze zijn beschikbaar met snijbreedtes van 2,77 tot 3,86 meter, zodat voor alle werkzaamheden de perfecte maaier kan worden gekozen, ongeacht er in krappe ruimtes met onregelmatige vormen of net in grote open ruimtes gewerkt wordt. De DiscCutter™-modellen van 2,77 en 3,11 meter werkbreedte kunnen uitgerust worden met de optionele kneuzer met PE-vingers voor betere droging van het gewas.


DUURZAME MAAIBALKTECHNOLOGIE

De maaibalk is het hart van de maaier. Alle maaibalkmodellen beschikken over een ontwerp met laag profiel, met perfect vlakke onderkant en een groot draagvlak voor lage bodemdruk. Daardoor wordt niet alleen het veld, maar ook het gewas beschermd tijdens het maaien, wat bijdraagt aan een snelle teruggroei. Bovendien zorgt een ontwerp met laag profiel ervoor dat het gewas tot een stoppelhoogte van 40 mm kan worden gemaaid.


GEBRUIKSGEMAK

De gedraaide messen van de DiscCutter™-modellen kunnen snel en moeiteloos vervangen worden met speciaal gereedschap. Dankzij het eersteklas onderhoudsgemak is ook het nazicht eenvoudig. De lagerpotten worden makkelijk en probleemloos gedemonteerd voor vlotte onderhoudstoegang.


PE-VINGERS VERKRIJGBAAR OP ALLE MAAIERS, BEHALVE OP DE DISCCUTTER™ C-MODELLEN

Deze vingers van polyethyleen zijn uiterst flexibel, licht en onderhoudsarm. Ideaal voor de productie van veevoer; indien een vinger in het gewas verloren gaat is hij onschadelijk voor vee en veldhakselaar.


KNEUSINTENSITEIT OP MAATDe conditionering wordt snel en eenvoudig via één hendel afgestemd op gewas, vochtgehalte en ultiem gebruik.


BEREID U VOOR OP HET ONVERWACHTE

Onverwachte obstakels in het veld zijn onvermijdelijk, maar worden opgelost door de New Holland ShockPro™- schijf aandrijfnaven op DuraDisc™ F-, DiscCutter™ F-, DiscCutter™- en MegaCutter™-modellen. Ze beschermen de aandrijfmodules voor er schade optreedt en zijn snel te vervangen. De gedeeltelijk gegroefde naaf werd ontworpen om te bezwijken, om de aandrijving van de maaibalk te beschermen. Het systeem houdt alles stevig samen, waardoor er tijd is om te stoppen en enkel de beschadigde naaf te vervangen met minimale kosten en oponthoud.


VARI-FLOAT-BODEMDRUKREGELING

De geavanceerde Vari-Floatbodemdrukregeling maakt gebruik van een hydraulische ophangingstechnologie om ervoor te zorgen dat de maaier de bodemcontouren nauwkeurig volgt. Deze technologie zorgt voor een uniforme snede en vergemakkelijkt optimale hergroei omdat het resterende gewas ongedeerd blijft.


HYDRAULISCHE BEVEILIGING

De hydraulische obstakelbeveiliging zorgt ervoor dat de maaier naar achter kan zwenken in geval van een impact. Dit resulteert in efficiënt, non-stop maaien.


VEILIG TRANSPORT

De automatische transportinrichting vergrendelt de maaier in de transportmodus wanneer de maaier wordt opgetild. Op een nieuw veld kan hij snel ontgrendeld worden vanuit de cabine.


TRANSPORTFLEXIBILITEIT

Verschillende transportmogelijkheden zijn beschikbaar:

• Verticaal aan de zijkant – de maaier wordt in een verticale stand van 90° ten opzichte van de grond vervoerd

• Horizontaal aan de achterkant – de maaier wordt uitgelijnd met de tractor; ideaal bij het rijden over wegen met overhangende bomen en takken of onder lage bruggen


EFFICIËNTE KNEUZING

De achteraan gedragen DiscCutter™- maaiers met kneuzer beschikken over PE-vingers en de TopDry™-functie.


UITVOERINGEN

DuraDisc™ 240

DuraDisc™ 280

DiscCutter™ 280

DiscCutter™ 280P

DiscCutter™ 320

DiscCutter™ 320P

DiscCutter™ 360

DiscCutter™ 390

Landbouwmechanisatie_reijnen_Limburg_Voorraad_machines.jpg

Heeft u vragen over deze machine?

Wij staan altijd klaar om onze machine voorraad telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste even contact opnemen met ons via (NL) 0485 - 441353  (DE) 0031 485 41353. Bedankt voor uw interesse.

RM_PLAIN_LOGO.png

Direct contact

Naam:      Geert Reijnen

Telefoon:  0485 441353

bottom of page